Skip to content
Newsfeed

DFNS werkt samen met Patta Cycling Team

12 april 2023 20:28
DFNS werkt samen met Patta Cycling Team

Lifestyle brand DFNS slaat de handen in een met Patta en ondersteunt het recent opgerichte Cycling Team. Naast het Patta Running Team focust het Amsterdamse streetwear merk zich nu ook op de fietssport. Met de samenwerking wil DFNS de community ondersteunen en diversiteit binnen de sport promoten.

Het Nederlandse lifestyle merk DFNS, bekend van hun milieuvriendelijke sneaker cleaning kits en footwear producten, werkt nauw samen met het Patta Cycling Team. Het nieuwe initiatief werd eind maart 2023 opgericht en focust zich op de wielersport en de community eromheen.

In 2010 kwam Patta al met hun eigen Running Team, opgericht door co-founder Edson Sabajo. Met dit initiatief brengt Patta mensen in en rondom Amsterdam samen voor de liefde voor de sport hardlopen. Na meerdere marathons gerend te hebben met de groep, focust Patta zich nu op de volgende uitdaging; wielrennen.

Met Nederland als fietsland, komt deze Nederlandse samenwerking niet geheel uit de lucht vallen. “Just like the team at Patta, we believe that sport has the power to build communities and is instrumental in breaking barriers that can bring people together,” vertelt DFNS CEO Arthur van der Kroft. “Patta’s passion for cycling and their commitment to community and diversity align perfectly with our core values.”

Patta en DFNS willen de betrokkenheid van diverse etnische gemeenschappen binnen de fietswereld vergroten, de genderkloven verbeteren en een grotere betrokkenheid van jongere fietsers aanmoedigen. Volgens beide merken is vertegenwoordiging cruciaal voor een nog bloeiendere en succesvollere toekomst van de sport.

Houd het Patta Cycling Team (@pattacyclingteam) in de gaten voor de laatste updates.

Patta Cycling Team DFNS