Skip to content
Staff Picks

Deze Chuck Taylor All Star’s zijn nieuw binnen bij Converse

16 augustus 2021 16:43
Deze Chuck Taylor All Star’s zijn nieuw binnen bij Converse

Het einde van de zomer is nabij en de herfst begint in september. Dit betekent dat er een hoop nieuwe sneakercollecties zullen gaan droppen. Onder andere bij Converse zijn er een hoop Chuck Taylor All Star varianten uitgekomen.

Om jou te voorzien van de allernieuwste sneakers hebben wij van Sneakerjagers een lijst gemaakt met de nieuwste Chuck Taylor All Star’s op de website van Converse. Ben jij benieuwd welke colorways hier tussen zitten? Scroll dan gauw naar beneden.


1. Geometric Patchwork Chuck Taylor All Star | 172434C

Deze geometrische Chuck Taylor’s hebben een opvallend bovenwerk. Het canvas is zwart, maar de geometrische print is in het wit. Door de contrasterende stiksels, de rubberen neuskap en de rubberen middenzool blijven de klassieke elementen van het model in tact.

Dit paartje kost €75,00. Klik op de afbeelding om deze All Star’s te bemachtigen.

Geometric Patchwork Chuck Taylor All Star

2. Converse Color Leather Chuck Taylor All Star | 171461C

Voor de herfst en winter heeft Converse de Leather Chuck Taylor geïntroduceerd in het khaki groen. Het lederen bovenwerk zorgt voor warmere voeten tijdens de koudere maanden. Op het bovenwerk zitten contrasterende stiksels.

Deze All Star’s kosten €85,00 en als je op de afbeelding klikt ga je direct naar de productpagina.

Converse Color Leather

3. Chuck Taylor All Star CX | 171401C

De Chuck Taylor All Star CX heeft een futuristische uitstraling door de doorzichtige zoolrand. De middenzool is gemaakt met innovatief schuim voor goede ondersteuning. Het canvas van het bovenwerk is extra dynamisch en elastisch, waardoor jij de hele dag op dit paartje kan lopen.

Deze Chuck’s kosten €85,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Chuck Taylor All Star CX

4. Hybrid Texture Chuck Taylor All Star Split Upper | 171364C

Deze Chuck Taylor heeft een split design op het bovenwerk. De tong zelf is zwart en de zijkanten zijn horizontaal opgedeeld. De bovenkant is lichtgroen en de onderkant is donkergroen. Deze kleuren zijn geïnspireerd op de natuur.

Dit model kost €75,00. Is dit paartje wat voor jou? Klik dan op de afbeelding om dit silhouet te shoppen.

Hybrid Texture Split Upper

5. Chuck Taylor All Star Gore-Tex Winter Waterproof High Top | 165453C

Voor de aller koudste dagen is dit model het allerbest. Een voering van wol en een bovenwerk met Gore-Tex. Hierdoor blijven je voeten niet alleen warm, maar ook droog tijdens een hevige regen- en sneeuwstorm. De veters zijn zwart en de oogjes zijn geïnspireerd op een wandelschoen.

Deze winterse Chuck’s kosten €110,00 en kan je kopen als je op de afbeelding hier onder klikt.

Chuck Taylor All Star Gore-Tex Winter Waterproof High Top

6. Cold Fusion Chuck Taylor All Star | 171695C

De Cold Fusion All Star is klaar voor outdoor avonturen. Het bovenwerk is gemaakt van TecTuff leer wat zowel waterbestendig als slijtbestendig is. Dit model is gevoerd met gerecycled mesh voor de beste ventilatie.

Dit model kost €75,00. Klik op de afbeelding als je dit paartje wil toevoegen aan jouw collectie.

Cold Fusion

7. Chuck Taylor All Star PC High Top Boot | 168903C

Deze All Star’s zijn halve boots en halve sneakers. Het bovenwerk is gemaakt van suède en de lederen kraag is gewatteerd. Door de dikke materialen blijven jouw voeten lekker warm tijdens de herfst en winter.

Deze All Star’s kosten €90,00. Klik op de afbeelding om dit paartje te kopen.

Chuck Taylor All Star PC High Top Boot

8. Court Daze Chuck Taylor All Star High Top | 171276C

Het bekende canvas van de All Star is op dit paartje vervangen door duurzaam ripstop. Op de hiel zit een rode treklus en de voering en stiksels zijn felgroen. Hierdoor valt dit paartje erg op. Door de treklus kan je de veters om je enkel heen binden voor een unieke look.

Koop dit paartje voor €75,00 door te klikken op de afbeelding hier onder.

Court Daze High Top

9. Future Utility Chuck Taylor All Star | 172469C

Deze Utility Chuck’s bieden een stoere uitstraling. Door opvallende contrasterende stiksels in het oranje en zwart is dit paartje erg uniek. Ook de treklus en het logo aan de binnenkant zijn oranje. Dit model heeft een zwarte hielkap van leer.

Dit paartje kost €75,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Future Utility Chuck Taylor All Star

10. UNT1TL3D | 169719C

Converse breekt de regels van de Chuck Taylor met de UNT1TL3D. Er zijn subtiele aanpassingen gebracht op het klassieke model. De logo’s zijn op beide enkelstukken te zien en zijn veranderd. De middenzool is gemaakt van gevulkaniseerd rubber wat anders is dan op de klassieke All Star.

Dit model kost €80,00. Klik op de afbeelding om deze sneaker te kopen.

UNT1TL3D

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases? Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit het laatste sneaker nieuws.