Skip to content
Staff Picks

Deze Back To School items van Nike zijn een must-have

20 augustus 2021 16:34
Deze Back To School items van Nike zijn een must-have

Het is bijna het einde van augustus en dat bekent dat we binnenkort weer in de schoolbanken zitten. Het nieuwe schooljaar staat namelijk om de hoek.

Nike heeft een hoop essentials in hun Back To School selectie. Van comfort tot stijl, je vindt het allemaal. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet hier onder. In onze favorieten zit kleding en schoenen voor heren en voor dames. Kijk je liever zelf rond tussen alle Back To School items? Klik dan op de knop hier onder.


1. Nike Sportswear Essential Hoodie | DD5640-004

Een lange dag op school vraagt om comfort. Een lekker zittende hoodie is dan essentieel tijdens de koudere dagen. Nike heeft voor hun Back To School lijn deze bruine gewassen fleecehoodie geselecteerd. Op de borst zit een kleine Nike Swoosh.

Deze trui kost €59,99 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

nike sportswear essential hoodie

2. Nike Sportswear Essential Joggingbroek | DD5630-004

Om de look compleet te maken heeft Nike er ook een joggingbroek bij. De broek is in dezelfde gewassen stijl als de hoodie hierboven en heeft ook een hele kleine Swoosh op de broekspijp. Bij de enkels zit elastiek.

Deze joggingbroek kost €49,99. Klik op de afbeelding om de outfit een geheel te maken.

nike back to school sportswear essential joggingbroek

3. Nike Heritage Draagtas | DJ7376-120

De Nike Heritage Draagtas is groot genoeg om jouw schoolboeken en laptop te dragen. Door de zachte kleuren past deze tas bij elke outfit. De tas is gemaakt van canvas.

Klik op de afbeelding hier onder om dit jouw volgende schooltas te maken voor €24,99.

nike heritage draagtas

4. Nike Air Force 1 Shadow | DN5055-600

Uiteraard moet jij de show stelen in de eerste weken van het nieuwe schooljaar. Dit doe je door hippe sneakers aan te trekken. Deze Air Force 1 Shadow heeft zachte, maar ook opvallende kleuren op het lederen bovenwerk.

Deze Air Force kost €119,99 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

nike back to school air force 1 shadow

5. Nike Waffle One | DN5057-600

Vind je het kleurenschema van de Air Force 1 hierboven leuk, maar het model niet? Dan is de Waffle One wat voor jou. Hetzelfde kleurenschema, maar een compleet ander model.

De kicks hier onder kosten €99,99. Klik op de afbeelding hier onder om dit paartje toe te voegen aan jouw collectie.

nike waffle one

6. Nike Sportswear T-shirt | DJ1568-482

Voor de heren heeft Nike ook een hoop items geselecteerd voor de Back To School lijn, waaronder dit blauwe Sportswear t-shirt. Op de borst zie je het Nike logo drie keer. Dit maakt het simpele design wat speelser.

Het shirt kost €24,99 en is te koop via de afbeelding hier onder.

nike back to school sportswear t-shirt

7. Jordan Jumpman Windjack | DA7172-410

Tijdens het heen en weer lopen van het treinstation naar school vang je veel wind, daarom is het Jordan Jumpman Windjack niet te missen in jouw kledingkast. Deze jas is gemaakt van fris, geweven materiaal en heeft een capuchon die opgevouwen zit in de kraag.

Deze jas kost €109,99. Klik op de afbeelding hier onder om dit item te shoppen.

jordan jumpman windjack

8. Nike Sportswear RPM Rugzak | BA5971-204

Deze Nike Sportswear RPM Rugzak heeft grote zakken in de tas. Hier kunnen jouw schoolspullen en laptop makkelijk in. Aan de zijkanten zitten wat kleinere zakjes. De achterkant van de rugzak is gevoerd, zodat het geen pijn doet aan je rug.

Deze tas kost €89,99 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

nike back to school sportswear rpm rugzak

9. Nike Air Max 90 | DN4927-100

Deze Nike Air Max 90 heeft een speelse Swoosh. De Swoosh lijkt getekend op de zijkant met een rode en oranje pen. De rest van de sneaker is wit met grijs en zwart.

Dit model kost €139,99. Klik op de afbeelding hier onder om dit silhouet van jou te maken.

nike air max 90

10. Air Jordan 1 Low | 553558-091

Is een sneaker zonder te veel kleur meer wat voor jou? Ga dan voor de Air Jordan 1 Low. Dit model is gemaakt van leer en heeft een volledig zwart bovenwerk. De veters en de zool zijn ook in het zwart.

Dit paar kost €109,99 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

air jordan 1 low

Wil jij vaker op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.