Skip to content
Newsfeed

De winnaar van de Sneakerjagers Love Story giveaway

14 februari 2022 13:45
De winnaar van de Sneakerjagers Love Story giveaway

De winnaar van de Sneakerjagers Love Story giveaway is bekend! In de afgelopen dagen kon je via het Love Story spel in de Sneakerjagers app kans maken op een trip naar Parijs. In het spel was het aan jou de taak om vijf romantische films te benoemen en zo kans te maken op een reis naar Parijs.

Het is vandaag 14 februari en dat betekent dat het Valentijnsdag is. Op de dag van de liefde wordt ook de winnaar van het Sneakerjagers Love Story spel bekend gemaakt. Van 7 februari tot en met 13 februari 2022 kon je meedoen met het spel in de Sneakerjagers app.

In het spel waren vijf verschillende romantische films te zien waarvan de titel weggehaald was. Wanneer je alle vragen goed had, maakte je kans op een driedaagse trip naar Parijs. Deze trip wordt mede mogelijk gemaakt door citizenM en Foot Locker.

De winnaar verblijft twee nachten in het citizenM hotel aan de Champs-Élysées. Ook krijgt de winnaar en zijn loved one een Foot Locker giftcard met een waarde van €150. Daarnaast wordt ook de reis naar Parijs vergoed en reis je met de NS naar de stad van de liefde.

De verlote winnaar is bekend en is geworden: Danara Stoppels (@danara._). Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Love Story giveaway. Via de mail krijg je de details van jouw gewonnen prijs. Wij wensen jou alvast heel veel plezier in Parijs samen met jouw loved one!