Skip to content
Staff Picks

De voorjaarscollectie van Nike ACG is nu verkrijgbaar

9 maart 2022 16:00
De voorjaarscollectie van Nike ACG is nu verkrijgbaar

De voorjaarscollectie van Nike ACG is nu verkrijgbaar. De collectie draait om het genieten van de natuur, terwijl deze in volle bloei staat. In de collectie zitten items voor verschillende weersomstandigheden. Om jou te helpen met een keuze maken hebben wij verschillende outfits samengesteld voor verschillende weersomstandigheden. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

Een wandeling in de regen

Dames

Heren

Nike ACG GORE-TEX 'Misery Ridge' Shelljack
Nike ACG 'Cinder Cone' jacket

Het Nike ACG GORE-TEX ‘Misery Ridge’ Shelljack zorgt ervoor dat je niet nat wordt tijdens een regenachtige wandeling. De jas is gemaakt met GORE-TEX waardoor het water zo van de jas afloopt. Het jasje bestaat uit verschillende groene tinten. Een extra pluspunt is dat de jas 100% van gerecycled polyester is gemaakt.

Het Nike ACG ‘Cinder Cone’ jack heeft een rotsenprint over de gehele jas lopen. De print is een eerbetoon aan het vulkaangesteente op Hawaii. De jas is winddicht, wat altijd fijn is bij slechte weersomstandigheden. Op de linkerborst staat het ACG logo. De jas heeft ook een capuchon.

Nike ACG 'Smith Summit' Cargo
Nike ACG Therma-FIT 'Airora'

De Nike ACG ‘Smith Summit’ Cargo zorgt voor de essentials tijdens jouw hike. Aan de tailleband zit een haak waar jij jouw sleutels of waterfles aan vast kan maken. Ook zitten er een hoop verschillende zakken op de broek waar jij jouw spullen in kwijt kan.

Deze Nike ACG Therma-FIT ‘Airora’ Joggers zorgt voor comfort tijdens jouw wandeling. De broek is 75% gemaakt van gerecyclede materialen. Op de rechterpijp staat ‘All Conditions Gear’ en op de linkerpijp zit een reflecterend element. Hierdoor val jij ook op tijdens een wandeling in de avond.

Eropuit op een warme lente dag

Dames

Heren

Nike ACG Dri-FIT ADV 'Crater Lookout' Croptop
Nike ACG 'Monolithic' t-shirt

Deze Nike ACG Dri-FIT ADV ‘Crater Lookout’ Croptop heeft een gekleurde camouflage print in paarse tinten. Het shirt heeft lange mouwen, wat ideaal is tijdens de overgang van koud naar warm in de lente. Het shirt biedt ook UV-bescherming voor de sterke zonnestralen.

Het Nike ACG ‘Monolithic’ t-shirt is comfortabel tijdens jouw outdoor-avontuur, maar ook stijlvol om alledaags te dragen. Het t-shirt heeft een grijze basis met een graphic op de borst. De graphic spelt ‘ACG’ met het gebruik van stenen.

Nike ACG Dri-FIT ADV 'Crater Lookout' shorts
Nike ACG Trail Shorts

De Nike ACG Dri-FIT ADV ‘Crater Lookout’ shorts is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de zwarte kleur kan je de korte broek met al jouw tops matchen, maar ook met de croptop hierboven. Op de linkerpijp staat het ‘ACG’ logo.

Deze Nike ACG Trail Shorts hebben dezelfde door vulkaangesteente uit Hawaii geïnspireerde rotsenprint als het jasje eerder vermeld. De tailleband is aan te passen door de riem-sluiting. Op de linkerheup staat het ‘ACG’ logo.

Accessoires

Naast een goede outfit om de natuur mee in te gaan zijn accessoires ook belangrijk. Met deze accessoires heb jij jouw hiking-essentials bij de hand.

Het Nike ACG vissershoedje beschermt jou tegen de zon en maakt jouw outfit helemaal af. Met het Karst tasje kan jij jouw kleinere spullen meenemen tijdens jouw wandeling.

Nike ACG vissershoedje
Nike ACG Karst tas