Skip to content
Newsfeed

De Up There x ASICS GT-II dropt binnenkort

16 augustus 2022 10:56
De Up There x ASICS GT-II dropt binnenkort

Australisch fashion en sneaker boutique Up There komt samen met Japans sneakermerk ASICS. De twee merken werken al langere tijd samen en introduceren nu hun eigen sneaker. De Up There x ASICS GT-II heeft een fleurige look en combineert de kleuren grijs, roze en groen. Het paartje wordt in augustus 2022 verwacht.

De ASICS GT-II is een iconisch silhout en werd recent gebruikt in een AFEW collab. De twee namen kwamen met de ‘Polar Shade‘ en ‘Chocolate Brown‘ colorways. Nu komt Up There met een eigen colorway. De kleurencombinatie haalt zijn inspiratie uit de Japanse chrysant en roze heide bloemen.

Zo kleurt de upper roze met oranje en is deze van mesh. De overlays kleuren grijs en zijn van suède. Op de neus verschijnt het ASICS logo en op de mudguard bij de neus is Up There gestikt. Dit hint naar de samenwerking met de Australische store. Op de hiel is een bloem gestikt, deze kleurt wit met geel.

De tong en middenzool kleuren off-white en geven de sneaker een retro uitstraling. De kraag kleurt lichtgroen en matcht mooi met de lichtroze upper. Ook wordt de sneaker voorzien van een GEL-demping technologie. Deze technologie zorgt voor demping en comfort.

De Up There x ASICS GT-II heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in augustus 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date. Bekijk de officiële beelden van de samenwerking hieronder.

Up There x Asics GT-II
Up There x Asics GT-II
Up There x Asics GT-II
Up There x Asics GT-II
Up There x Asics GT-II
Up There x Asics GT-II