Skip to content
Brand

De uitgebreide RS-collectie bij PUMA

16 mei 2023 16:03
De uitgebreide RS-collectie bij PUMA

Het PUMA RS silhouet is een welbekend model bij PUMA liefhebbers. De sneaker heeft een moderne uitstraling en is zowel voor de dames, als heren in diverse colorways te verkrijgen. Bekijk hier enkele favoriete picks uit de PUMA RS-collectie en leer meer over het model.

PUMA RS-X

De PUMA RS werd geïntroduceerd in de jaren 80. De afkorting RS komt van ‘Running System’, een innovatieve en hoogwaardige dempingstechnologie. Dertig jaar later kwam het Duitse bedrijf met een geüpgradede variant; de RS-X. De sneaker heeft een futuristische look en gebruikt lichte materialen op het bovenwerk.

PUMA RS-X Efekt Turbo sneakers
PUMA
PUMA RS-X Efekt Turbo sneakers

De PU-tussenzool geeft de sneaker zijn demping. De PUMA Formstrip is kenmerkend voor PUMA en is op het middenpaneel geplaatst in het leer. De toegevoegde elementen op de middenzool maken de PUMA RS-X een opvallende sneaker.

De PUMA RS-X is in verschillende colorways en varianten te verkrijgen bij PUMA. Bekijk hieronder een aantal favorieten.

RS-X Efekt Animalia L dames

PUMA RS-X Efekt Animalia L
PUMA RS-X Efekt Animalia L

De PUMA RS-X Efekt Animalia L is een sneaker speciaal voor de dames. Het chunky model komt in lichte, beige tinten en heeft een dierenprint op de mudguard. Het bovenwerk is opgebouwd uit mesh, leer en suède.

PUMA RS-X Efekt Turbo

PUMA RS-X Efekt Turbo sneakers
PUMA RS-X Efekt Turbo sneakers

De RS-X Efekt Turbo heeft een moderne look. De sneaker combineert de kleuren grijs, zwart en oranje en heeft witte details op het middenpaneel en op de tong. Op de hiel en tong zijn PUMA brandings gezet.

PUMA RS-X Candy

PUMA RS-X Candy
PUMA RS-X Candy

De PUMA RS-X Candy is er ook eentje voor de dames en heeft een chique look. De sneaker heeft een bovenwerk van mesh en komt met suède en leren overlays. Op de hiel is een opvallend element geplaatst met een treklus waarmee de sneaker gemakkelijk aan te trekken is.

RS-X Efekt Topographic ‘Strong Gray-Marble’

PUMA RS-X Efekt Topographic
PUMA RS-X Efekt Topographic

De PUMA RS-X Efekt Topographic in de colorway ‘Strong Gray-Marble’ heeft opvallende details. Het bovenwerk combineert de kleuren grijs, beige en petrolblauw. Op de middenzool is een golvend motief geplaatst, wat de sneaker uniek in zijn soort maakt.

RS-X Efekt Gradient

PUMA RS-X Efekt Gradient
PUMA RS-X Efekt Gradient

Het RS-X Efekt Gradient exemplaar komt met een ombre effect op de middenzool. De sneaker combineert de kleuren beige, wit en grijs. Op de tong en hiel is een treklus geplaatst. De gumzool geeft de sneaker een retro uitstraling.

PUMA RS-Trck Horizon

PUMA RS-Trck Horizon
PUMA RS-Trck Horizon

De PUMA RS-Trck Horizon in de colorway ‘Platinum Gray’ heeft een strak design. De colorway kleurt van top tot teen lichtgrijs en heeft zwarte details op de tong. Het bovenwerk is van mesh en de overlays zijn van suède.

RS-X hoge wandelsneakers

PUMA RS-X hoge wandelsneakers
PUMA RS-X hoge wandelsneakers

De PUMA RS-X hoge wandelsneaker is speciaal ontworpen voor de wandelsport. Het model komt met een hoge kraag en heeft een outdoor look. De sneaker combineert verschillende aardetinten en heeft op de tong en hiel treklussen.

PUMA RS-Sandals Plus

PUMA RS-Sandals Plus
PUMA RS-Sandals Plus

Een opvallend model uit de PUMA RS-collectie, is de RS-Sandals Plus. De sandaal is perfect voor het zomerseizoen en heeft een moderne uitstraling. Het model komt in een zwarte colorway en heeft zilveren details op de tong en op de middenzool.

RS-X Efekt Track Meet

PUMA RS-X Efekt Track Meet
PUMA RS-X Efekt Track Meet

We sluiten onze favoriete picks uit de PUMA RS-collectie af met de RS-X Efekt Track Meet. De sneaker heeft een retro look en combineert de kleuren beige, blauw, geel en rood. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een vintage uitstraling.

Dit waren een aantal opvallende picks uit de PUMA RS-collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Benieuwd naar meer berichten als deze? Neem dan een kijkje op onze nieuwspagina.