Skip to content
Newsfeed

De terugkeer van de geliefde Nike Air Force 1 Low ‘Ueno Sakura’

12 september 2023 17:22
De terugkeer van de geliefde Nike Air Force 1 Low ‘Ueno Sakura’

Sneakerheads over de hele wereld opgelet! Nike brengt een van de meest felbegeerde release uit Japan terug, ofwel de Nike Air Force 1 Low ‘Ueno Sakura’! Lees daarom snel verder voor alle release datails.

Deze beperkte editie van de Air Force 1 werd oorspronkelijk exclusief gelanceerd in Japan in 2005. Het wordt over het algemeen beschouwd over misschien wel dé meest begeerde Nike release ooit die in Japan werd uitgebracht. De sneaker draagt de naam van het Ueno-district in Tokio en viert het jaarlijkse kersenbloesemseizoen, wat is uitgegroeid tot een van de meest prominente toeristische trekpleisters van het land.

De geliefde schoen is vervaardigd met een suède bovenwerk in een elegante lichtgrijze kleur. Daarbij zijn de panelen, teenstukken en tongen verfraaid met sierlijke kersenbloesem motieven. Verder rust de sneaker op een witte tussenzool en een roze buitenzool en zorgen bijpassende lichtgrijze veters voor een strakke, harmonieuze afwerking. Daarnaast voegen gouden dubra’s een vleugje luxe toe aan de veters. Het ontwerp wordt afgemaakt door kenmerken van beide merken. Denk bijvoorbeeld aan het Nike Air logo op de hiel en het geborduurde ‘Ueno’ embleem bij de enkel.

Op dit moment zijn er nog geen specifieke details over de Nike Air Force 1 Low ‘Ueno Sakura’ release beschikbaar. Blijf daarom onze nieuwspagina en Instagram volgen voor de laatste updates!

Nike Air Force 1 Low 'Ueno Sakura' met schoenendoos
Nike Air Force 1 Low 'Ueno Sakura'
Nike Air Force 1 Low 'Ueno Sakura'
Nike Air Force 1 Low 'Ueno Sakura'
Nike Air Force 1 Low 'Ueno Sakura'
Nike Air Force 1 Low 'Ueno Sakura' achterkant