Skip to content
Newsfeed

De Spring Sale van Footshop is gestart

8 april 2022 21:00
De Spring Sale van Footshop is gestart

De Spring Sale van Footshop is gestart. Op de website vind je lente producten met kortingen tot wel 80%. Ook al is het weer wat winterachtig gebleven, komt het mooiere weer er toch echt aan. Bereid je voor op de zonnestralen met Footshop’s voorjaarsitems.

In de sale vind je alleen kledingitems en sneakers die ideaal zijn voor het voorjaar. Bij de herenkleding kan je terecht voor voorjaarsjasjes, truien, t-shirts, lange en korte broeken en ook voor accessoires zoals onderbroeken. Bij de dameskleding vind je dezelfde soort items.

Tijdens de Spring Sale zijn er uiteraard ook een hoop kicks in de uitverkoop. Vooral veel lage sneakers zijn in de sale en sneakers met lichte pastelkleuren. Iedere dag worden er nieuwe sneakers en kledingstukken aan de uitverkoop toegevoegd. Wees dus niet betreurd als er vandaag nog niks voor jou bij zit. Neem morgen gerust nog een kijkje.

De Spring Sale van Footshop is nu live. Wees er snel bij voordat jouw favoriete kicks uitverkocht zijn. De items hieronder vallen ook onder de sale.

Footshop Spring Sale Trui
Footshop Spring Sale Cargo
Footshop Spring Sale jurk
Footshop Spring Sale adidas Forum