Skip to content
Staff Picks

De Snipes Summer Sale is gestart

27 juni 2022 18:09
De Snipes Summer Sale is gestart

De Snipes Summer Sale is gestart. Tot en met 10 juli 2022 krijg je bij Snipes tot 50% korting op een hoop verschillende artikelen. Om jou inspiratie te geven voor jouw volgende aankoop hebben wij onze vijf favoriete dames en heren items geselecteerd. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

Dames items uit de Snipes Summer Sale

1. Nike Essential Fleece Oversize Crew

We trappen het overzicht met onze favorieten uit de Snipes Summer Sale af met de Nike Essential Fleece Oversize Crew. De trui heeft een lichtpaarse kleur en is iets cropped aan de zoom. Op de borst staat Nike’s bekende Swoosh in het wit.

De prijs van de trui is nu €25,00.

Nike Essential Fleece Oversize Crew

2. Nike Sportswear Essentials Women’s Mid-Rise Cargo Pants

De Nike Sportswear Essentials Women’s Mid-Rise Cargo Pants is een combinatie tussen een joggingbroek en een cargobroek. Hierdoor is de broek erg comfortabel, maar ook praktisch en stijlvol. Boven de knie zitten extra zakken en het Nike logo.

De broek kost nu €50,00.

Snipes Summer Sale Nike Sportswear Essentials Women's Mid-Rise Cargo Pants

3. Sixth June Curly Patch Jacket

Het Sixth June Curly Patch Jacket is een soort flannel met een beige en grijze ruit. Op de rug staat ‘Sixth June’ in grote letters, wat het jasje wat meer pit geeft. De ‘flannel’ is met verschillende items te stijlen.

De prijs van het jasje is nu €15,00.

Sixth June Curly Patch Jacket

4. Pegador Ayla Crop Top

Met het warme weer en de vakantieperiode om de hoek, kan je nooit genoeg tops hebben. De Pegador Ayla Crop Top is grijs en is gemaakt van een geribbeld materiaal. Onderaan de top staat het Pegador logo in het wit.

De top kost nu €7,50.

Snipes Summer Sale Pegador Ayla Crop Top

5. On Vacation Calligraphy Shorts

De On Vacation Calligraphy Shorts is een korte broek gemaakt van sweatstof. De short is helemaal in het wit en heeft de tekst ‘On Vacation Club’ op de linkerpijp staan in het paars. Verder is het broekje helemaal blanco.

De prijs van de korte broek is nu €15,00.

On Vacation Calligraphy Shorts

Mannen items uit de Snipes Summer Sale

1. Jordan Essentials Flight 23 Men’s Graphic T-shirt

Het Jordan Essentials Flight 23 Men’s Graphic T-shirt heeft een licht beige kleur. Het t-shirt valt oversized, wat voor een relaxed uitstraling zorgt. Op de borst staat Jordan’s bekende Jumpman in het wit.

Het t-shirt kost nu €12,50.

Snipes Summer Sale Jordan Essentials Flight 23 Men's Graphic T-shirt

2. New Era MLB New York Yankees Oversized T-shirt

Het New Era MLB New York Yankees Oversized T-shirt heeft een oversized fit. De kleur van het t-shirt is beige. Op de linkerborst staat het New York Yankees logo geborduurd in het oranje. Op de linkermouw staat het New Era logo.

De prijs van het t-shirt is nu €25,00.

New Era MLB New York Yankees Oversized T-shirt

3. Sean John Script Logo Colorblock Velvet Trackjacket

Het Sean John Script Logo Colorblock Velvet Trackjacket is gemaakt van velours. Het vestje is opgedeeld in verschillende vlakken en gebruiken dan ook blauw en wit. Op de linkerborst staat het Sean John logo in het wit.

Het vestje kost nu €30,00.

Snipes Summer Sale Sean John Script Logo Colorblock Velvet Trackjacket

4. Carhartt WIP Regular Cargo Short

De Carhartt WIP Regular Cargo Short is een zomer essential. Het broekje heeft een licht beige kleur met een speels motief in een iets donkerdere tint. Aan de pijpen zitten extra zakken voor de workwear uitstraling.

De prijs van de korte broek is nu €40,00.

Carhartt WIP Regular Cargo Short

5. Urban Classics 90’s Jeans

We sluiten het overzicht af met onze favorieten uit de Snipes Summer Sale met de Urban Classics 90’s Jeans. De spijkerbroek heeft een donkere wassing en een losse pasvorm. De broek past bij iedere outfit die jij maar kan bedenken.

De spijkerbroek kost nu €30,00.

Snipes Summer Sale Urban Classics 90's Jeans