Skip to content
Newsfeed

De PUMA Spring Sale komt met kortingen die oplopen tot wel 50%

28 maart 2023 13:00
De PUMA Spring Sale komt met kortingen die oplopen tot wel 50%

PUMA voelt de lentekriebels en komt daarom met de Spring Sale . In de sale kunnen de kortingen oplopen tot wel 50% korting! Aangezien de lente van 2023 officieel is begonnen is dat natuurlijk de perfecte gelegenheid om nieuwe sneakers te shoppen. Het enige wat je nodig hebt om de korting te kunnen innen, is gebruik maken van de code PUMASPRING bij de check-out.

De PUMA Spring Sale start op 28 maart 2023 en eindigt op 31 maart 2023. Wees er snel bij om nog te profiteren van deze 50% korting sale!

In de sale vind je sneakers terug die perfect zijn voor het lente weer. Denk bijvoorbeeld aan de PUMA Slipstream en de Extent Nitro Concrete Jungle die hieronder te zien zijn.

PUMA

Bekijk via de hier onderstaande knop de gehele Spring Sale collectie van PUMA. Je hebt tot 31 maart 2023 de tijd om te shoppen met korting, vergeet niet de code PUMASPRING te gebruiken bij de check-out.

Wil je op de hoogte blijven van meet sale acties van je favoriete merken? Houdt dan onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates!