Skip to content
Newsfeed

De PUMA Spirex zal uitkomen in een ‘Prairie Tan’ en ‘Grey’ colorway

2 februari 2024 13:00
De PUMA Spirex zal uitkomen in een ‘Prairie Tan’ en ‘Grey’ colorway

PUMA blijft zijn grenzen verleggen en innovatieve ontwerpen introduceren. Eerder zagen we al de terugkeer van de PUMA Palermo en ook zagen we de introductie van de PUMA Suede XL. En nu in februari 2024, komt het merk met nog een nieuw silhouet: de PUMA Spirex. Deze sneaker is een mix van verschillende schoenen uit het archief van PUMA, omgetoverd tot een streetstyle-sneaker.

PUMA Spirex
Foto’s van PUMA

De Spirex valt op door zijn unieke ontwerp, waarbij diverse kenmerken uit het prestatieverleden van PUMA samenkomen tot een vernieuwend Futro DNA. Met inspiratie van de spikes van hardloopschoenen voor de zool en een frisse kijk op PUMA’s voetbal- en autosport-roots voor het bovenwerk, is de Spirex een unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

PUMA Spirex

Dit silhouet is niet alleen gemaakt om te presteren, maar ook om te shinen. De premium Spirex heeft een textiele basis en een Formstrip met 5D-print. Als laatste bevat de sneaker nubuck overlays die de aandacht trekken naar de high-end details.

De eerste twee releases zullen verschijnen in de kleurstellingen ‘Prairie Tan’ en ‘Grey’. Het volledige bovenwerk is gehuld in één van deze kleuren. Met deze neutrale tinten kun je de sneakers perfect combineren met elke outfit, waardoor ze een ideale aanwinst zijn voor je sneakercollectie.

PUMA Spirex
PUMA Spirex

De PUMA Spirex ‘Prairie Tan’ en ‘Grey’ zullen gaan droppen op 3 februari 2024. Benieuwd naar meer aankomende releases? Klik dan op de onderstaande knop en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van schoenen en streetwear!