Skip to content
Newsfeed

De PUMA Slipstream Bball collectie dropt snel

29 mei 2023 12:00
De PUMA Slipstream Bball collectie dropt snel

De PUMA Slipstream Bball collectie staat voor de deur. Op 1 juni 2023 dropt PUMA drie colorways van het iconische silhouet; de ‘Green’, ‘Blue’ en ‘White’. De sneakers hebben een retro uitstraling en brengen ode aan de sport basketbal. Bekijk hier de officiële beelden.

PUMA maakt zich klaar voor een nieuwe release van het Slipstream model. De Bball-collectie brengt ode aan het DNA van de sneaker. De PUMA Slipstream werd in 1987 geïntroduceerd op het basketbalveld. In 2021 werd de Slipstream geherintroduceerd en is de sneaker sindsdien niet meer weg te denken uit de sneaker scene.

De PUMA Slipstream heeft een strak model. Het silhouet is low-top en heeft een chunky look. Het bovenwerk is van leer en heeft suède elementen. De PUMA Slipstream Bball lijn komt met drie colorways; de ‘White’, ‘Blue’ en ‘Green’.

PUMA Slipstream Bball
PUMA

De drie colorways komen met een wit bovenwerk. De tong is gemaakt van canvas en heeft een gestreept motief, wat de sneaker een retro uitstraling geeft. Op de tong en hiel zijn PUMA brandings geplaatst. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een vintage look.

De PUMA Slipstream Bball ‘White’, ‘Green’ en ‘Blue’ dropt op 1 juni 2023 om stipt 00:00 uur bij PUMA en diverse retailers. Bekijk de sneaker in detail hieronder. Klik op de knop hieronder om de PUMA Slipstream collectie bij PUMA te bekijken.

PUMA Slipstream Bball
PUMA Slipstream Bball
PUMA Slipstream Bball
PUMA Slipstream Bball White
PUMA Slipstream Bball Blue
PUMA Slipstream Bball Green