Skip to content
Sustainability

De PUMA MMQ gemaakt met kwaliteit collectie

31 oktober 2022 13:22
De PUMA MMQ gemaakt met kwaliteit collectie

Heb jij de PUMA MMQ collectie al ontdekt? MMQ’ staat voor ‘Mach’s mit Qualität’ vanuit het Duits betekent dit ‘Gemaakt met kwaliteit’. De nieuwe collectie van PUMA luidt een nieuw tijdperk van kwaliteit in. De serie is geïnspireerd op minimalistisch Scandinavisch design en deskundig vakmanschap.

PUMA noemt de collectie de ‘premium en volwassen‘ versie van de klassieke PUMA sportswear silhouetten en kleding. Vanaf nu kunnen we nieuwe vintage stijlen verwachten die duurzamer zijn, van hogere kwaliteit en deels zelfs veganistisch.

De Easy Rider, Suede, Slipstream, Wild Rider en Mirage Sport hebben bijvoorbeeld een bovenwerk van veganistisch leer gekregen en zijn nu in een nieuw jasje gestoken.

Collectie ambassadeur @freddieljungberg via Instagram

Wij tonen je hier de essentie van de collectie in detail. Wil je liever zelf rondkijken? Klik dan op de onderstaande knop:

1. PUMA MMQ T-Shirt Unisex

We beginnen met dit basisshirt van PUMA MMQ. Het shirt heeft een hoogwaardige afwerking en een minimalistisch ontwerp. Bovendien bevat deze essential minstens 20% gerecycleerd materiaal.

2. MMQ Donsjack

Dit eenvoudige, warme donsjack heeft een hoogwaardige afwerking met hoogwaardige naden. Ook hier is minstens 20% van de jas gemaakt van gerecycleerd materiaal. Je kunt deze jas ook in het zwart krijgen!

3. MMQ Blaze of Glory Sneakers

Deze twee ‘Blaze of Glory’ sneakers maken ook deel uit van de hoogwaardige MMQ-serie. De sneaker is verkrijgbaar in het lichtgroen of beige. De RX 737 is de Trinomic running stijl sneaker uit de jaren negentig, die PUMA heeft voorzien van een eenvoudig bovenwerk dat geheel uit suède bestaat en een geperforeerd suède bovenwerk.

4. MMQ Sweatshirt Unisex

Meesterlijk vakmanschap wordt geleid door minimalistisch design in dit klassieke sweatshirt met ronde hals. Dit kledingstuk komt opnieuw in unisex maten en kan dus door iedereen gedragen worden.

5. MMQ Sweatpants

Deze joggingbroek is gemaakt van milieuvriendelijk katoen met een relaxte pasvorm, paspelzakken voor meer opbergruimte, een comfortabele tailleband en met een elegant logoborduursel. Je kunt dit kledingstuk scoren door op de knop hieronder te klikken!

6. MMQ Draagtas

Je kunt deze draagtas nu ook scoren in de nieuwe MMQ-collectie. De tas heeft twee verschillende lange hengsels en kan dus over de schouder of in de hand worden gedragen.

7. MMQ Ripstop Overshirt

Met dit riptop-overhemd met knopen kun je er zeker van zijn dat het er goed uitziet en van hoge kwaliteit is. Op het kleine zakje op de borst is het PUMA-logo geborduurd.

8. MMQ Double Layer Hoodie

Laten we verder gaan met deze laagjes hoodie van MMQ. Waarom ‘laagjes’? De hoodie bestaat uit twee lagen en is daarom geschikt voor de herfst en de winter. Daarnaast is dit kledingstuk is ook gedeeltelijk gemaakt van duurzame materialen.

9. MMQ Classic Cuff Beanie

Iedereen heeft een muts nodig voor de herfst en de winter. Dus waarom niet direct investeren in een beanie van hoge kwaliteit? De MMQ beanie is verkrijgbaar in zwart en beige.

10. MMQ Twill Hose

We sluiten ons PUMA MMQ overzicht af met deze twill broek. De broek is net als de beanie ook verkrijgbaar in het bruin en zwart. De broek heeft een losse pasvorm en is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal.

Dat waren een aantal PUMA MMQ Must Haves. Zat er iets voor je tussen? Je kunt het nieuwe PUMA assortiment zelf bekijken door op de knop te klikken.

Volg ons voor meer outfit inspiratie op onze Instagram streetwear account @outfitsbysneakerjagers.