Skip to content
Upcoming

De PUMA Mid Season Sale is live! Dit zijn onze favorieten

9 april 2021 11:00
De PUMA Mid Season Sale is live! Dit zijn onze favorieten

De PUMA Mid Season Sale is live! Een enorme selectie is toegevoegd, met kortingen die op lopen tot maar liefst 50%! Om het wat makkelijker te maken, hebben wij onze favoriete items voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier onze PUMA Sale selectie voor dames, heren en kids.

PUMA Mid Season Sale – Dames

1. RS-Fast Tonal

puma mid season sale

Deze variatie op het bekende RS-silhouet heeft een gestroomlijnd design. De sneaker heeft een retro vibe gekregen door de off-white basis. De zool ziet er chuncky uit en bevat PUMA’s Running System, voor optimaal comfort en een goede demping.

Puma RS-Fast Tonal

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

2. PUMA x CENTRAL SAINT MARTINS Mile Rider

central saint martins x puma

Het Central Saint Martins is een opleidingsinstituut voor kunst en design in Londen. De PUMA x CENTRAL SAINT MARTINS is gemaakt in samenwerking met modestudenten van het college. De collectie bestaat uit innovatieve en milieubewuste producten. Deze geel-zwarte sneakers zijn geïnspireerd door duurzame maritieme kleding.

Puma Puma X Central Saint Martins Mile Rider Sportschoenen Voor Dames

374345_01 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

3. Infuse sweater + paperbagbroek

Puma mid season sale
PUMA Mid Season Sale

Deze afgeprijsde beige combi-set bestaat bijna volledig uit katoen, waardoor de kleding heerlijk zacht aanvoelt. De set kun zo sportief of stylish maken zoals je zelf wil.

4. High Impact Fast Launch sportbeha

sport bra puma

Met deze sportbeha maak je je trainingsoutfit compleet. De BH heeft stevige, verstelbare bandjes en bevat COOL adapt-technologie waardoor de BH erg comfortabel aanvoelt en goede ondersteuning biedt.

PUMA Mid Season Sale – Heren

1. RS-X³ Twill Air Mesh

red sneakers

Deze variatie op het bekende RS-ontwerp heeft extremere kleur- en materiaalcombinaties gekregen voor een 3× sterkere ‘retro-meets-the-future’-look. De sneaker is erg comfortabel door PUMA’s Running System, dat zorgt voor optimaal comfort en demping bij elke stap.

Puma Rs X%C2%B3 Twill Air Mesh Sneakers

368845_02 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

2. Future Rider Twofold

Future Rider Twofold

PUMA heeft een oude sneaker teruggebracht: de Future Rider Twofold. Om de sneaker weer modern te maken, is er een frisse colorblock gebruikt met gestikte lijnen op de upper. De sneaker bevat een IMEVA-tussenzool, die zorgt voor extra vering en comfort.

Puma Future Rider Twofold Sneakers

380591_05 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

3. PUMA x HELLY HANSEN Tech stormCELL-jack

Helly hansen jacket

Deze jas behoort tot alweer de derde PUMA x HELLY HANSEN collectie. Dit keer is de collectie geïnspireerd op arctische patrouillekleding en bevat de beste technologie om de kledingstukken zo functioneel mogelijk te maken. Deze holografische jas heeft een space vibe gekregen en is hierdoor erg stijlvol geworden.

4. Essentials t-shirt + jersey herenshort

puma shirt
short sport

Deze PUMA Essentials zijn altijd goed om in je kast te hebben. Dit t-shirt en short zijn perfect voor het sporten, of voor de warmere dagen. Met deze basic grijze combi-set kun je de items los van elkaar, of juist samen dragen.

PUMA Mid Season Sale – Kids

1. RS-X Puzzle sportschoenen voor jeugd

Puma kids sneakers

Deze RS-X Puzzle sneaker is perfect voor het voorjaar. De kleurrijke sportschoen maakt elke outfit sportief en zorgt ook nog eens voor comfort. Ook zorgen de verschillende materialen voor een speels effect.

Puma RS-X 3

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

2. RS-Fast sneakers voor kinderen

PUMA Mid Season Sale

De RS-Fast sneakers is perfect voor kinderen. Dit slanke model is zowel een eerbetoon aan het verleden als een tijdcapsule uit de toekomst. De sneaker doet denken aan de ’00’s maar heeft ook een futuristische vibe.

Puma RS-Fast /Groen Peuters

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

3. Paw kinderset

PUMA Mid Season Sale

Hoe schattig is dit Paw kinderset? De set bestaat uit een short en t-shirt met een speelse rubberprint van dieren. Een ander pluspunt is dat de kleding gemaakt is van 100% duurzaam katoen.

4. Polyester trainingspak jongeren

PUMA traingspak
Images by PUMA

Tenslotte zit je altijd goed met een trainingspak voor je kids. Het pak zit lekker comfortabel en heeft een frisse blauwe kleur op het vest. Daarnaast zorgen de witte PUMA logo’s voor een moderne uitstraling.

Dit waren onze favoriete items uit de PUMA Mid Season Sale. Natuurlijk zijn er nog veel meer items toegevoegd aan de sale selectie. Bekijk alle sale-items via de Puma website! Vond je dit blog nou leuk? Check dan alle Sneakerjagers blogs en ook onze Sale pagina, om een overzicht van alle sale sneakers te zien!