Skip to content
Staff Picks

De populairste tracksuits bij Foot Locker

31 januari 2023 17:46
De populairste tracksuits bij Foot Locker

Een tracksuit is een must-have die niet mag ontbreken in de kledingkast. Het is een alledaags item die zorgt voor ultiem comfort terwijl je er tegelijkertijd stijlvol uitziet. Eerst zagen we de trainingspakken bij atleten, maar al snelle waren ze trending in de hiphopscene. Nu is dit item niet meer te missen in het hedendaagse straatbeeld. Ontbreekt deze stijl nog in jouw kledingkast? Bekijk dan dit overzicht van de beste tracksuits bij Foot Locker!

Nike Tech Fleece

We beginnen het overzicht met een hele bekende, namelijk de Nike Tech Fleece. Beide items zijn gemaakt van zacht fleece, wat zorgt voor warmte en comfort. De broek valt ruim op de dij en versmalt bij de knie voor een comfortabel gevoel zonder dat je die fijne moderne, aansluitende look verliest.

Nike Air Force 1 Low

Bij een iconisch tracksuit past ook een iconisch silhouet, de Nike Air Force 1 Low. De sneaker heeft een witte bovenwerk met enkele details in het zwart. Dit sluit goed aan bij het trainingspak.

Nike Air Force 1 Low
Nike Air Force 1 low

Under Armour Essentials

Als volgt hebben we dit trainingspak van Under Armour. Dankzij de volledige ritssluiting trek je het jack gemakkelijk aan en uit, daarnaast zorgt dit ook voor warmte omdat je deze tot je nek zou kunnen sluiten. De witte strepen op het vest en de broek zorgen voor een stoere look.

Under Armour Essentials
Under Armour Essentials

Nike Air Max 90 Essential

Bij een zwarte tracksuit, passen natuurlijk compleet zwarte sneakers het beste. Daarom hebben wij voor deze Nike Air Max 90 gekozen. Een opvallend model die de stoere comfortabele look compleet maakt.

Nike Air Max 90 Essential
Nike Air Max 90 Essential

Reebok Techstyle Track

Als laatste hebben we voor de mannen deze Reebock Techstyle Track. Het pak blijft goed op zijn plek zitten dankzij de elastische boorden en zoom. De broek heeft een stretchy taille met een trekkoord, hierdoor kan de broek je lichaam omsluiten.

Reebok Techstyle Track
Reebok Techstyle Track

Reebok Club C 85 Retro Tour

Deze Reebok Club C 85 Retro Tour passen perfect bij de groene tracksuit, deze sneakers geven net even een extra vintage tintje aan je outfit. Het paartje heeft een strak minimalistisch design met een soepel bovenwerk van premium volnerfleer.

Reebok Club C 85 Retro Tour
Reebok Club C 85 Retro Tour

adidas Tiro Suit Up Lifestyle

Voor de dames trappen we de lijst af met de adidas Tiro Suit Up Lifestyle. Deze twee items zijn zacht en vallen niet zwaar op het lichaam, waardoor je ultiem comfort kunt ervaren. Wat dit trainingspak anders maakt dan de andere is dat deze een patroon heeft gekregen, wat zorgt voor een opvallende look.

adidas Forum Bold Stripes

Bij dit pak passen de adidas Forum Bold Stripes perfect! De witte kleur van deze sneakers trekt de aandacht en passen mooi bij de details van het trainingspak, om net even dat beetje extra op te vallen.

Reebok Vintage Tracksuit

Als volgt hebben we de Reebook Vintage Tracksuit. Het is een glanzend trainingspak met een vintage stijl en een moderne look. Het is helemaal old-skool. De broek heeft een normale pasvorm en taps toelopende pijpen.

Reebok Vintage Tracksuit
Reebok Vintage Tracksuit

Reebok Classic Nylon

Bij en vintage stijl hoort natuurlijk ook een sneaker die uit de geschiedenisboeken is gehaald, de Reebok Classic Nylon. De sneaker heeft een glad nylon bovenwerk met boterzachte suède overlays.

Reebok Classic Nylon
Reebok Classic Nylon

Nike Tech Fleece

Als laatste hebben we ook voor de dames een Nike Tech Fleece tracksuit. Net als bij die van de mannen zijn de items volledig gemaakt van zacht fleece. Wanneer je voor een opvallende kleur wil gaan, is dit trainingspak ideaal.

Nike Air Max 95 Essential

Om de look af te maken hebben wij gekozen voor de Air Max 95, een zeer comfortabele sneaker die door zijn kleur bij iedere outfit past. Daarnaast is het een opvallend silhouet door zijn grote zool en strepen op het bovenwerk.

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential

Dit waren een aantal tracksuits bij Foot Locker. Hopelijk zat er iets voor je tussen. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan vooral zelf een kijkje tussen de items via de buttons hieronder! Wij wensen jullie veel shop plezier!

Volg Sneakerjagers vooral ook op instagram om op de hoogte te blijven van alle kortingsacties rondom streetwear en sneakers!