Skip to content
Staff Picks

De populairste Reebok sneakers van dit moment

10 april 2023 10:01
De populairste Reebok sneakers van dit moment

Reebok gaat al een enige tijd mee. Sinds 1958 maken ze deel uit van de sneaker community en ondanks de grote concurrentie, verliezen we Reebok nooit echt uit het oog. In de loop der jaren heeft Reebok natuurlijk vele modellen uitgebracht en we snappen dat je dan soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom presenteren we hier onze favoriete Reebok sneakers van dit moment.

Reebok Club C 85 Vintage

De C in de Reebok Club C 85 staat voor Champion, de 85 in de naam staat voor het jaar waarin het model verscheen, 1985. In de jaren 80 werd de sport tennis steeds populairder, Reebok speelde hierop in met de Club C.

Deze bruin witte uitgave wordt de Club C 85 Vintage genoemd. Dit omdat de sneaker een crème kleurige basis aanneemt, in plaats van een spierwitte.

Voor meer informatie over dit model klik hier: De ultieme Reebok Club C 85 FAQ

Asphaltgold

Reebok Club C 85 Vintage

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Reebok Club C Revenge

De bovenstaande Club C 85 en deze Club C Revenge zijn beide geïnspireerd op het originele silhouet van het model. Echter zijn er enkele kleine verschillen te zien tussen de C 85 en de C Revenge. Zo is het logo van Reebok veel duidelijker zichtbaar bij de Revenge. Ook maakt de Revenge meer gebruik van kleur in de branding details.

Klik op de sneaker om te bekijken waar jij de Revenge kan scoren.

43einhalb

Reebok Club C Revenge Chalk Harmony Green

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Reebok Classic Leather 2023 Vintage

We maakten kennis met het Classic Leather silhouet in 1983. De van origine hardloopschoen wordt nog steeds gedragen in 2023. De Classic Leather heeft een brede geschiedenis in de sportwereld en is dan ook erg comfortabel. Het bovenwerk is van leer en de perforatiegaatjes laten de snekaer ademen.

43einhalb

Reebok Classic Leather Weiss Beige

GY9877 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

Reebok Premier Road Plus IV

Dit Reebok Premier Road is geïnspireerd op een hardloopmodel uit 2009. De sneaker maakt gebruik van een DMX schuim tussenzool. Dit zorgt voor een extra licht gewicht en stabiliteit bij het lopen. Dit silhouet speelt precies in op de chunky sneaker trend die we in 2023 veel hebben teruggezien.

43einhalb

Reebok PREMIER ROAD PLUS VI

HP2470 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

Eames x Reebok Classic Leather ‘White’

Eames Office is opgericht door twee kunstenaars die bekend staan om hun design en architectonische gaves. Het kunsthuis en Reebok hebben verschillende samenwerkingen uitgebracht. In 2022 kwamen de twee brands samen om te werken aan dit Classic Leather model. De sneaker is een echte eye-catcher door zijn grafische bedrukking.

Asphaltgold

Eames x Reebok Classic Leather 'White'

GY6393 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Maison Margiela x Reebok Instapump Fury ‘Memory of Shoes’

Maison Margiela is een Frans modehuis die is opgezet door de Belgische designer Martin Margiela. Reebok heeft vele uitgesproken sneakers samen met Margiela uitgebracht, onder andere deze Instapump Fury.

Het silhouet van de originele Instapump zie je in deze sneaker terugkomen, echter heeft de sneaker een aantal kenmerkende details. Het meest opvallende detail? Dat moeten wel de openingen aan de zijkant van deze sneaker zijn.

Asphaltgold

Maison Margiela x Reebok Instapump Fury 'Memory of Shoes'

GZ4204 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

Reebok LT Court

Misschien verwacht je het niet helemaal, maar de LT Court is een nieuw model bij Reebok. De sneaker kwam uit in 2022, maar heeft een vintage vibe. Reebok heeft namelijk inspiratie gehaald van modellen uit het archief.

Klik op de sneaker om te kijken waar je dit model kan halen.

Asphaltgold

Reebok LT Court

IG0396 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Jurassic World x Reebok Club C Revenge ‘Biosyn Genetics’

Deze uitgave van de Reebok Club C Revenge is gecreëerd in samenwerking met Jurassic World. De sneaker is onderdeel van een pack met zes andere modellen. De Club C is geïnspireerd op een fictief bedrijf in Jurassic World.

Leer hier alles over de samenwerking: Reebok presenteert ‘Jurassic World: Dominion’.

Reebok

Jurassic World x Reebok Club C Revenge 'Biosyn Genetics'

HQ6205 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Reebok Classic Leather 1983 Vintage

Deze Classic Leather is ontworpen met de gedachten om de sneaker zo veel mogelijk op het model te lijken uit 1983. Daarom is bijvoorbeeld het tong label een exacte replica van de silhouetten uit het archief. De rood, wit en blauwe kleurenstelling zorgen voor een extra vintage Amerikaanse look.

43einhalb

Reebok Classic Leather 1983 Vintage Schoenen

GY4114 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Reebok BB4000 2 ’30th Anniversary

Na het tennis succes van Reebok wilde ze ook graag inspelen op de basketbal trend en brachten ons in 1989 de BB4000. Dit silhouet was een van de eerste basketbal sneakers van Reebok die men ook buiten het veld ging dragen.

Reebok is nu nog steeds erg verbonden met basketbal en brengen regelmatig met voormalig basketballer Shaquille O’Neal paartjes uit. Bekijk hier de samenwerkingen tussen Reebok en Shaquille.

Asphaltgold

Reebok BB4000 2 '30th Anniversary - Dark Green'

IE6833 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Dit zijn enkele trend Reebok sneakers van dit moment! Check regelmatig onze news pagina om helemaal op de hoogte te blijven van de sneaker scene.