Skip to content
Newsfeed

De Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ gespot in een witte colorway

24 juni 2022 10:28
De Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ gespot in een witte colorway

De release van de vier verschillende colorways van de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ serie is alweer even geleden. De kicks uit deze serie waren meteen herkenbaar door de golvende mudguard. De straten van Amsterdam stonden vol tijdens deze release en een hoop fans wilden graag een paartje.

Eerst kwam de ‘Monarch’ colorway uit, gevolgd door de release van de ‘Noise Aqua’. De laatste twee colorways waren de ‘Rush Maroon’ en ‘Black’. Onlangs is het paar verschenen in een wit met grijs kleurenschema.

Het bovenwerk van deze nieuwe colorway is gemaakt van mesh met leer. Het mesh zit op de toebox en op de kraag in een grijze kleur. Deze grijze kleur komt terug op de lederen Swoosh op het zijpaneel en op de mini Swoosh op de mudguard. De rest van het bovenwerk is ook gemaakt van leer, maar is toch net in een andere tint dan de mudguard. De mudguard is super wit, wat de rest van het bovenwerk wat meer off-white laat ogen.

De middenzool van deze sneaker is iets vergeeld, waardoor de witte golvende mudguard nog meer opvalt. De buitenzool is ook opgedeeld in wit en grijs. Vooralsnog is de Patta x Nike Air Max 1 in deze colorway alleen nog gespot bij Clint, bekend van Corteiz. Of het paar ook een release zal krijgen, is nog niet bekend.

Patta x Nike Air Max 1 'White' - The Wave
Patta x Nike Air Max 1 'White' - The Wave