Skip to content
Newsfeed

De Omega x Swatch ‘MoonSwatch’ release was buitengewoon populair

28 maart 2022 12:49
De Omega x Swatch ‘MoonSwatch’ release was buitengewoon populair

Horlogemerken Omega en Swatch hebben samen een ‘MoonSwatch’ collectie uitgebracht. De hype rondom de release was te vergelijken met een drop van een limited edition sneaker. Deze samenwerkingen hoort in het rijtje thuis met de grootste collabs van dit jaar.

In steden als Londen, New York en Singapore was de drukte niet meer te overzien. Honderden mensen stonden in meterslange rijen om één van deze horloges te bemachtigen. Sommige fans verbleven zelfs de nacht ervoor al in de rij voor de Swatch winkels.

De rage om deze horloges was te verwachten. Twee bekende Zwitserse horlogemerken slaan de handen ineen en brengen hun producten uit voor een betaalbare prijs. Daarnaast was de oorspronkelijke release extreem gelimiteerd. De winkels zouden maximaal vijfendertig tot vijftig klanten blij kunnen maken. Desondanks stonden er honderden mensen in de rij en probeerden alsnog een horloge te scoren.

De hype rondom de release was Swatch natuurlijk niet ontgaan. Het merk bracht al gauw een statement naar buiten dat de populariteit hoger was dan dat zij hadden verwacht. De komende weken zullen de horloges in verschillende Swatch winkels opnieuw beschikbaar zijn, aangezien ze het niet als een limited edition watch zien.

Uiteraard zijn er in deze cultuur ook resellers actief. De horloges zijn al meerdere keren over de kop gegaan en worden op marktplaatsen aangeboden voor duizenden euro’s. Als je ook nog zit te wachten op een horloge uit de Omega en Swatch ‘MoonSwatch’ collectie, geen zorgen. Houd Swatch goed in de gaten wanneer zij de winkels weer zullen aanvullen. Als je niet meer kan wachten zijn de horloges ook verkrijgbaar via StockX.

Omega x Swatch release
Omega x Swatch release
Omega x Swatch release
Omega x Swatch release