Skip to content
Newsfeed

De officiële beelden van de PHANTACi x PUMA Suede

30 maart 2023 12:00
De officiële beelden van de PHANTACi x PUMA Suede

PHANTACi is een streetwear merk dat al ongeveer tien jaar lang een bekend merk in de sneaker scene is. De wegen van PUMA en PHANTACi hebben elkaar al in 2016 gekruist. Nu komen de twee terug om ons waarschijnlijk in de lente van 2023 de PHANTACi x PUMA Suede te brengen.

Naast PUMA heeft PHANTACi ook gewerkt met Nike, Reebok en New Balance. Bekijk hier de eerdere samenwerkingen van het streetwear brand.

PUMA

De PUMA Suede is van origine een basketbal sneaker, maar werd in 1980 opgenomen in de hip hop cultuur. In deze foto’s zie je dat PHANTACi terugblikt op die tijd.

De collab houdt het PUMA model aardig intact, maar voegt een unieke twist toe. Zo bestaat deze uitgave van de Suede grotendeels uit leer afgezien van het PUMA logo. De paars en blauwe colorway geeft de sneaker een retro twist. Ten slotte is aan de buitenzijde van het model een gouden rits geplaatst die niet te missen is.

De PHANTACi x PUMA Suede zal waarschijnlijk in de aankomende maanden van 2023 droppen. Wordt dit jouw nieuwe lente sneaker? Houd onze release kalender in de gaten voor de laatste updates rondom de release.

PHANTACi x PUMA Suede zijkant zonder rits
PHANTACi x PUMA Suede zijkant met rits
PHANTACi x PUMA Suede beide sneakers zijkant
PHANTACi x PUMA Suede schoenendoos