Skip to content
Newsfeed

De Notre x Vans Vault OG Style 36 LX ‘Best Served Together’ collectie

28 januari 2022 16:30
De Notre x Vans Vault OG Style 36 LX ‘Best Served Together’ collectie

De Notre x Vans Vault OG Style 36 LX ‘Best Served Together’ collectie komt binnenkort uit. In de collectie zitten drie verschillende colorways van het OG Old Skool silhouet. Het handschrift van beide merken is duidelijk terug te zien in het ontwerp.

Notre is een retailer uit Chicago en verkoopt streetwear, sneakers en andere accessoires voor dames en heren. Ze hebben een groot assortiment aan verschillende merken. Van Carhartt WIP tot aan Stone Island en van Junya Watanabe tot aan Jacquemus. Nu slaat de retailer de handen ineen met Vans.

De Vans Vault OG Style 36 LX heeft een bovenwerk gemaakt van suède. De voering daarentegen is van leer. De kleurenschema’s waar deze sneaker in verschijnt is blauw met lichtgrijs, groen met khaki en in het bruin.

Het element wat het meest opvalt is het Vans logo aan de buitenste zijkant. De lederen streep is vervangen door twee armen die elkaar de hand schudden. Deze zijn op het suède geborduurd. De binnenste zijkant heeft wel het Vans logo zoals we die kennen van het Old Skool model.

De naam ‘Best Served Together’ slaat dan ook op de armen aan de zijkant. Beide merken geloven dat alles beter is als het samen wordt gedaan.

De Notre x Vans Vault OG Style 36 LX ‘Best Served Together’ collectie komt uit op 3 februari op de website van Notre. Een grotere release volgt nog. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de beelden van deze kicks.

Notre x Vans Vault 'Better Served Together'
Notre x Vans Vault 'Better Served Together'
Notre x Vans Vault 'Better Served Together'