Skip to content
Newsfeed

De Nike Zoom Vomero 5 is de ultieme retro sneaker

1 april 2024 14:36
De Nike Zoom Vomero 5 is de ultieme retro sneaker

Retro running sneakers hebben een echte make-over ondergaan, van ‘dad shoes‘ tot absolute musthaves. En het is geen geheim dat deze trend ook in 2024 nog steeds op de straten te zien is, met klassieke ontwerpen die weer helemaal terug zijn van weggeweest. Nike draagt ​​flink bij aan deze revival door steeds meer van hun oude modellen nieuw leven in te blazen, waaronder de Nike Zoom Vomero 5.

Als je een beetje retro vibes wilt toevoegen aan je collectie, dan mag deze sneaker zeker niet ontbreken!

Nike Zoom Vomero 5

Ike, van het Sneakerjagers-team, swipet zonder twijfel naar de Nike Zoom Vomero 5 als haar favoriete retro sneaker.

De Nike Zoom Vomero 5 is gewoon mijn must-have paar omdat ze perfect passen bij de retro vibes die nu helemaal in zijn. Ze zijn superlicht, dus ik kan ze de hele dag dragen, van ’s ochtends bij mijn eerste koffie tot laat in de nacht,” deelt Ike enthousiast.

Foto’s Sneakerjagers

De Vomero 5 is niet zomaar een sneaker, het is een stukje sneaker geschiedenis. Het silhouet is een herinnering aan de dagen van neonkleuren en grote logo’s, maar met de kwaliteit en het comfort van vandaag.

Gelanceerd in 2011 als een comfy running shoe die je kon linken met je iPod, verdween de Vomero even uit de spotlight. Maar in 2018 kwam ‘ie terug als lifestyle sneaker en sinds 2022 is ‘ie overal op straat te spotten.

Ike draagt de Nike Zoom Vomero 5 ‘Oatmeal’, een colorway die bestaat uit warme tinten Oatmeal, Pale Ivory, Sail en Light Chocolate. “Deze colorway heeft mijn hart gestolen vanwege de subtiele, aardse tinten die precies bij mijn stijl passen. Dankzij deze kleuren kan ik de sneaker makkelijk combineren met een jeans, maar ook onder een pantalon zien ze er geweldig uit.

Naast de ‘Oatmeal’ zijn er natuurlijk nog tal van andere colorways van de Zoom Vomero 5 verkrijgbaar. Klik op de onderstaande knop om ze allemaal te bekijken en vind de kleur die het beste bij jou past.

Op dit moment heeft Nike ook de End of Season Sale lopen: scoor tot wel 50% korting tijdens de Nike End of Season Sale.