Skip to content
Newsfeed

De Nike SB Dunk Low ‘Cherry’ wordt onderdeel van het Fruity Pack

4 maart 2022 20:03
De Nike SB Dunk Low ‘Cherry’ wordt onderdeel van het Fruity Pack

4/20 zit dit jaar weer vol met speciale sneaker releases. In het verleden hebben we al veel speciale ontwerpen voor deze dag gezien. Van Nike SB kunnen we dit jaar, 2022, een heel Fruity Pack verwachten met verschillende Dunk designs. De eerste on-feet foto’s zijn opgedoken van de Dunk Low ‘Cherry’, die we nu gaan bekijken.

Zoals de naam van de colorway ‘Cherry’ al doet vermoeden, hebben de kicks veel rode kleuren en accenten. De lederen basis is lichtrood, terwijl de overlays van donkerder suède zijn. Daarnaast zien we een rood contrast op de Swoosh, wat de kleur van de sneaker extra benadrukt.

Net als de andere paren in het pack, heeft de ‘Cherry’ coole details aan de binnenkant van de tong met ‘stoned’ uitziende kersen. Als laatste rondt een witte tussenzool de kleur perfect af.

Tot nu toe heeft de Nike SB Dunk Low ‘Cherry’ nog geen officiële release datum. We verwachten dat de release rond 20 april 2022 zal zijn. Hou onze releasekalender in de gaten om er zeker van te zijn dat je de release van het Fruity Pack niet mist. Meer informatie over de onlangs uitgelekte Nike SB Dunk ‘Apple Green’ vind je hier.

Cherry Dunk
Cherry Dunk Low
Cherry Dunk Low on feet
Nike SB Cherry Dunk Low
Nike Cherry Dunk Low