Skip to content
Newsfeed

De Nike Pegasus Premium komt met zichtbare Air Zoom

15 april 2024 07:25
De Nike Pegasus Premium komt met zichtbare Air Zoom

In april 2024 heeft Nike een nieuw ontwerp onthuld voor de Pegasus-collectie en de sneaker belooft een gamechanger te zijn voor hardlopers. De Nike Pegasus Premium bevat namelijk Nike’s allereerste zichtbare Air Zoom-unit, waarmee de schoen niet alleen een strakke look krijgt, maar ook ultiem comfort en prestaties biedt.

De zichtbare Air Zoom unit loopt van de hiel tot de teen en zorgt ervoor dat de energie van elke stap efficiënt wordt overgedragen, wat weer resulteert in een vloeiende en responsieve hardloopervaring. Het dempt de landing van de hardloper en vergemakkelijkt een vlotte overgang naar de volgende stap.

Maar dat is nog niet alles – de Air Zoom-unit wordt versterkt door Nike’s ZoomX-schuim in de tussenzool en ReactX-schuim in de hiel. Deze combinatie zorgt voor een energieboost bij elke stap en vermindert vermoeidheid, zelfs tijdens lange afstanden. De Pegasus Premium biedt meer energieteruggave aan de hardloper dan elk ander model in de Pegasus-collectie tot nu toe.

Helaas moeten we nog even geduld hebben voordat we de energieteruggave van de Nike Pegasus Premium daadwerkelijk kunnen ervaren. De sneaker zal pas in het voorjaar van 2025 gaan droppen bij Nike en geselecteerde winkeliers. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten te houden!

Nike Premium Pegasus