Skip to content
Newsfeed

De Nike Field General ’82 krijgt een frisse ‘White Gum’ look

19 maart 2024 09:00
De Nike Field General ’82 krijgt een frisse ‘White Gum’ look

De Nike Field General ’82 is terug met een nieuwe colorway! Het silhouet, die voor het eerst werd uitgebracht in 1982, maakte in 2024 zijn langverwachte comeback. De sneaker was oorspronkelijk ontworpen voor de Field Generals, oftewel de quarterbacks in het American football. Eind februari 2024 zagen we de heruitgave van de OG-kleurstelling in het wit met rood. Nu, in maart 2024, wordt er een ‘White Gum’ ontwerp aan de collectie van Nike toegevoegd.

De Nike Field General ’82 ‘White Gum’ heeft een strakke basis van ademend wit mesh. Bovenop het mesh zijn leren overlays geplaatst, die zorgen voor een mooi contrast. Naast mesh en leer zien we ook suède op de Swoosh en hiel, die in een gebroken witte kleur komen, waardoor ze extra opvallen tegen de witte basis. Nike rondt het ontwerp af met een gumrubberen buitenzool, die niet alleen stijlvol oogt, maar met zijn wafelpatroon ook veel grip biedt.

Naar verwachting zal de Nike Field General ’82 ‘White Gum’ gaan droppen in de zomer van 2024. Helaas is er op dit moment nog geen officiële releasedatum bekend. Blijf op de hoogte van alle aankomende sneakerreleases en laatste nieuwtjes door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te bekijken. Vergeet ook niet om ons te volgen op Instagram voor exclusieve updates.

Nieuwsgierig naar de eerdere release van de Nike Field General ’82 in het wit met rood? Bekijk hem hier!

Nike Field General ’82
Nike Field General ’82
Nike Field General ’82
Nike Field General ’82
Nike Field General ’82