Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low verschijnt in een ‘UCLA’ colorway

27 februari 2022 15:15
De Nike Dunk Low verschijnt in een ‘UCLA’ colorway

De eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘UCLA’ zijn verschenen. Toen de Dunk in 1985 voor het eerst uitkwam, vertegenwoordigde het model verschillende universiteiten. UCLA kwam toen niet aan bod, aangezien de universiteit samenwerkingen had met adidas en PUMA.

Het bovenwerk van deze Dunk Low is gemaakt van leer. Het kleurenschema bestaat uit twee verschillende kleuren. De basis van het paartje is in het geel. Deze kleur komt terug op de toebox, zijpaneel, kraag en tong.

De andere kleur die terugkomt op het silhouet is blauw. Deze blauwe kleur is te zien op de overlays, heeltab, voering en Swoosh. De branding op de heeltab is in het geel en de branding op de tong is in het blauw. Om het bovenwerk compleet te maken zijn de veters ook in het geel.

De middenzool van de ‘UCLA’ colorway is in het wit en breekt het kleurenschema op. De buitenzool van het paartje is wel in de stijl van het kleurenschema en heeft dezelfde blauwe kleur als de overlays en de Swoosh. Ook de binnenzool heeft deze blauwe kleur gekregen. Het Nike logo staat hier dan ook in het geel op.

De Nike Dunk Low ‘UCLA’ heeft nog geen officiële releasedatum. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen wij jullie op de hoogte houden. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de beelden.

Nike Dunk Low 'UCLA'
Nike Dunk Low 'UCLA'
Nike Dunk Low 'UCLA'
Nike Dunk Low 'UCLA'