Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Safari OG maakt zijn comeback in de zomer van 2024

22 december 2023 11:11
De Nike Air Safari OG maakt zijn comeback in de zomer van 2024

De iconische Nike Air Safari OG, een meesterwerk van Tinker Hatfield uit 1987, maakt zijn terugkeer! Met Safari-printdetails, een tijdloos ontwerp en een vleugje geschiedenis is dit een onmisbare comeback!

🎨 Colorway: Black/Monarch-Light Iron Ore
️⃣ Stylecode: HM3818-001
📅 Release: zomer 2024

De Air Safari heeft een tijdloos kleurenpalet in Black, Monarch en Light Iron Ore. Dit herontwerp blijft trouw aan het originele kleurenschema, met een basis van zwart en oranje leer, voorzien van een ademende perforaties op de tong. Daarbij loopt de Monarch kleur door naar de tong en de binnenvoering. Dit alles wordt aangevuld met een klassiek ontwerp op een zwart-witte tussenzool en een rubberen buitenzool.

En hoewel de Air Safari enige overeenkomsten vertoont met de Air Max 1, onderscheidt hij zich door zijn luchtdemping en de kenmerkende Safari-print, geïnspireerd op struisvogelhuid. Zo is de safari-print opnieuw te zien op de neus, enkel en hiel.

De Nike Air Safari OG release zal plaatsvinden in de zomer van 2024. Ben jij ook zo enthousiast? Houd onze nieuwspagina en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release!

Let op dat de foto’s hieronder de release van 2018 weergeven.

Nike Air Safari OG 'Monarch' 2024
Nike Air Safari OG buitenzool
Nike Air Safari OG 'Monarch'
Nike Air Safari OG 'Monarch' bovenwerk
Nike Air Safari OG 'Monarch' 2024
Nike Air Safari OG 'Monarch' safari-print