Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max Scorpion is een gloednieuw model

20 mei 2022 19:30
De Nike Air Max Scorpion is een gloednieuw model

Nike is altijd bezig met innovatie en het ontwerpen van nieuwe modellen. Eén van deze nieuwe modellen is de Nike Air Max Scorpion. Dit silhouet zou een nieuwe toevoeging kunnen zijn aan de bestaande Air Max familie.

De Air Max Scorpion ziet er opvallend uit en is al in twee verschillende colorways gespot. Eén van deze colorways is helemaal in het zwart. Het bovenwerk van de nieuwe sneaker is gemaakt van Nike’s Flyknit materiaal. Aan de zijkant zit de bekende Swoosh in witte horizontale lijnen. Een kleinere Swoosh bevindt zich net boven de toebox in het zwart. De tong is gemaakt van een ander materiaal. Harig suède bedekt dit element en zorgt voor een ruigere uitstraling. Zowel de tong als de veters zijn in het zwart.

De zool steelt de show. Je loopt over de gehele Air Unit. De buitenzool is helemaal gemaakt van rubber en gevuld met lucht, waar de ‘middenzool’ ook van hetzelfde materiaal gemaakt is. De ‘middenzool’ bestaat uit verschillende Air compartimenten die vastzitten aan het grote Air deel. Deze zool heeft een paarse look op de zwarte colorway.

De Nike branding op de tong en op de hiel zijn in braille. Op de binnenzool staat het Move To Zero logo wat aangeeft dat de sneaker gemaakt is van duurzame materialen.

De andere colorway is in een off white kleur en heeft zwarte Nike branding. De binnenzool van dit paartje is geel. Ook op de zool van deze sneaker zitten gele accenten.

Of de Nike Air Max Scorpion echt zal releasen is nog onbekend. Neem een kijkje naar de eerste beelden van de paartjes hieronder.

Nike Air Max Scorpion
Nike Air Max Scorpion
Nike Air Max Scorpion
Nike Air Max Scorpion
Nike Air Max Scorpion
Nike Air Max Scorpion