Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max Plus ‘Hyper Blue’ komt terug in 2024

29 maart 2023 21:00
De Nike Air Max Plus ‘Hyper Blue’ komt terug in 2024

De ‘Hyper Blue’ colorway van de Nike Air Max Plus maakt zijn comeback. De opvallende sneaker werd in 2018 voor het laatst gereleased en keert in 2024 terug. Er zijn nog geen officiële beelden van de release. De beelden uit dit artikel zijn dan ook van de release uit 2018.

Het lijkt erop dat Nike opnieuw een klassieker terugbrengt. Na de terugkeer van de Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ op Air Max Day 2023, keert nu de Air Max Plus terug in zijn OG colorway. De door Sean McDowell ontworpen sneaker heeft een moderne en ietwat futuristische uitstraling.

De Air Max Plus werd in 1998 geïntroduceerd. Het model was uniek in zijn soort en maakte gebruik van de Nike Tuned Air-technologie. Sinds zijn release is de sneaker uitgegroeid tot een cult classic in verschillende subculturen in Engeland en Europa.

De Nike Air Max Plus ‘Hyper Blue’ verscheen in 2018 voor het laatste, samen met de colorways ‘Sunset’ en ‘Voltage Purple’. Het model heeft een opvallende look en komt met meerdere Air units in de middenzool. Over het gehele design zijn dynamische overlays geplaatst.

Het bovenwerk van de Air Max Plus ‘Hyper Blue’ is van mesh en heeft een opvallende blauwe kleur. De Air units in de middenzool zijn feloranje van kleur en contrasteren goed met de zwarte details van de sneaker. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, deze is geel van kleur.

De Nike Air Max Plus ‘Hyper Blue’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het model hoogstwaarschijnlijk in 2024 verwachten. Bekijk hieronder de officiële beelden van de release uit 2018 en houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max Plus OG Hyper Blue
Nike Air Max Plus OG Hyper Blue
Nike Air Max Plus OG Hyper Blue
Nike Air Max Plus OG Hyper Blue
Nike Air Max Plus OG Hyper Blue