Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Cotton Candy’ make-over

27 september 2021 14:30
De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Cotton Candy’ make-over

Nike laat zich inspireren door zoetigheid en geeft de Air Max 90 een ‘Cotton Candy‘ make-over. Het paar wordt in het najaar van 2021 verwacht en neemt vooral lichte kleuren mee in zijn colorway.

Air Max 90 ‘Cotton Candy’ | DQ4699-100

Één van de bekendste elementen op het aankomend paartje is de Air Unit in de zool. Het begon allemaal In 1987 toen Nike een nieuw model uitbracht. Nike noemde dit de Air Max 1 en was de eerste sneaker waar de Air Unit in de zool onthult werd.

De Air Max 1 leidde tot een groot succes en werd over de jaren heen voor verschillende modellen gebruikt als inspiratie. Zo vinden wij de Air Unit ook op de Air Max 90. Op de ‘Cotton Candy’ wordt dit element omringt door een blauw accentje. De middenzool zelf is wit, maar wordt compleet gemaakt met een blauwe buitenzool.

Verder heeft het model een bovenwerk waarbij verschillende tinten van roze en blauw samenkomen. De basis van het silhouet is gemaakt van mesh en komt gekleed in een wit jasje. Over het mesh heen zijn beige overlays geplaatst, deze zijn gemaakt van leer.

Het silhouet bevat een roze Swoosh op het middenpaneel en een roze Nike logo op de hieltab. Ten slotte zit er op de tong een blauwe tag, hierop is het Nike logo in het roze geprint.

De Air Max 90 ‘Cotton Candy’ heeft helaas nog geen officiële releasedatum, maar wordt in het najaar van 2021 nog wel verwacht. Wil jij niks missen van deze release? Houd dan onze releasekalender in de gaten en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

Air Max 90 'Cotton Candy'
Air Max 90 'Cotton Candy'
Air Max 90 'Cotton Candy'
Air Max 90 'Cotton Candy'
Air Max 90 'Cotton Candy'