Skip to content
Brand

De Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Melon Tint’ brengt zomerse vibes naar je outfit

1 augustus 2023 18:01
De Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Melon Tint’ brengt zomerse vibes naar je outfit

Ben je nog op zoek naar een stijlvolle zomersneaker die een kleurrijk accent aan je outfit geeft? Dan is de Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Melon Tint’ iets voor jou. De Air Force 1 is uitgegroeid van basketbalschoen tot een sneaker klassieker en is een van de populairste sneakermodellen van zijn tijd. De tijdloze stijl en het comfortabele draagcomfort maken hem populair bij jong en oud en het is een must-have in elke schoenenkast.

In deze uitvoering met duurzaam, hoogwaardig en ruw leer en de oranje Swoosh overtuigt de colorway ‘Melon Tint’ met zijn zomerse look en comfortabele draagcomfort.

Met een middenzool van schuim, perforaties op de toe box en ‘White/Black/Melon Tint’-accenten combineert deze sneaker vrolijke zomervibes met een klassieke stijl en comfortabel draagcomfort – het perfecte pakket voor je nieuwe favoriete zomerlook. Ook biedt de look een mooie basis voor verschillende stijlen.

How to style: Air Force 1 ’07 WMNS ‘Melon Tint’

  1. Casual streetwear look: draag je Air Force 1 met een comfortabele jeans of joggingbroek en een T-shirt of hoodie. Combineer met coole accessoires zoals een pet of tote bag om de casual look af te maken.
  2. Sportief-elegant: combineer de sneakers met een slim fit chinobroek of stoffen broek en een poloshirt of luchtig overhemd. Dit geeft je look een sportief-elegante touch.
  3. Jurk of rok: combineer met een jurk of rok voor een chique, maar sportieve look die praktisch is en er goed uitziet. Hiervoor kun je het oranje weer oppakken of kiezen voor kleuren die harmoniëren met de kleur van de sneaker. De complementaire kleur groen is een goede manier om een contrast te creëren, terwijl geel- of bruintinten een meer eenvoudige, harmonieuze look creëren.
  4. Shorts: voor een zomerse look combineer je de sneakers met een korte broek en een T-shirt of tanktop. Zo krijg je een relaxte en stijlvolle zomerse look.
  5. Basic look met een kleurrijk tintje: ga voor een eenvoudige look door de sneaker te combineren met eenvoudige basics. Je kunt een jeans of een effen rok dragen en deze combineren met een wit shirt. Zo heb je een kleurrijk accent met de sneaker en tegelijkertijd een eenvoudige, chique outfit die er niet te saai uitziet.

We hebben hier de Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Melon Tint’ voor je gestyled. Deze outfit geeft je een trendy city look. Met een losse jeans en een trui met oranje accenten is de outfit relaxed en comfortabel en perfect voor elke alledaagse situatie.

Sneakerjagers

Bij Nike kun je de Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Melon Tint’ kopen voor € 119,99. Je kunt ook een groot aantal andere stijlvolle Air Force 1 modellen in verschillende colorways vinden.

Meer styling tips en ander nieuws uit de wereld van sneakers vind je via de Sneakerjagers nieuwspagina.