Skip to content
Staff Picks

De Nike ACG zomer 2022 collectie is nu verkrijgbaar

1 juni 2022 20:18
De Nike ACG zomer 2022 collectie is nu verkrijgbaar

Nike is weer terug met een nieuwe ACG zomer collectie. ACG staat voor ‘All Conditions Gear’ en is een kledinglijn van Nike die is toegewijd aan het maken van stylish outdoorkleding voor alle weersomstandigheden.

Voor elke collectie verkennen ze een nieuwe locatie en gebruiken ze de plaatselijke natuur als inspiratiebron voor de kledinglijn. De ACG zomer 2022 collectie is geïnspireerd door het ruige landschap van Spirit Lake, een meer in de staat Washington.

Ook in Nederland is de natuur onvoorspelbaar. De ene dag regent het pijpenstelen en de volgende dag heb je een strak blauwe lucht. Met de nieuwe Nike ACG collectie ben je deze zomer voorbereid op alle weersomstandigheden. Check hieronder onze favoriete pieces uit de nieuwe ACG zomer 2022 collectie.

Nike ACG ‘Cinder Cone’ Windbreaker

We trappen het lijstje af met de Nike ACG ‘Cinder Cone’ Windbreaker. De jas is gemaakt van een licht, waterafstotend materiaal. Hierdoor kan je het aandoen als het regent en daarna weer makkelijk opbergen.

De all-over print is een verwijzing naar de vulkanische gesteenten en mineralen in de buurt van Mount Saint Helens in Washington. Deze jas is verkrijgbaar in damesmaten en herenmaten.

Nike ACG Trail Pant

Trail pant
Trail pant

De Nike ACG Trail Pant is ideaal voor al je outdoor activiteiten. De zwarte broek is gemaakt van een licht, maar stevig materiaal en heeft een waterafstotende afwerking. Op de tailleband zit een riem met een gesp waardoor je snel de pasvorm kunt aanpassen.

Nike ACG Dri-FIT ADV ‘Crater Lookout’ Top

 Dri-FIT ADV 'Crater Lookout' Top
 Dri-FIT ADV 'Crater Lookout' Top

De Nike ACG Dri-FIT ADV ‘Crater Lookout’ is een lichte longsleeve top dat licht is en UV-bescherming biedt. De zachte top is gemaakt van een Dri-FIT materiaal waardoor het snel droogt en uiterst comfortabel is. Verder is het volledig bedrukt met een all-over rotsen print. Dit item is alleen beschikbaar in Womens maten.

Nike ACG Storm-FIT ADV ‘Cascade Rains’

Storm-FIT ADV 'Cascade Rains'
Storm-FIT ADV 'Cascade Rains'

De Nike ACG Storm-FIT ADV ‘Cascade Rains is ideaal voor de zomerse regenbuien. Het is gemaakt van een licht wind en waterafstotend materiaal. Doordat het is gemaakt van een dun materiaal is het ook makkelijk op te bergen wanneer het regen wegtrekt.

Nike ACG ‘HIKE’ T-shirt

Hike tee
Hike tee

Het Nike ACG ‘HIKE’ T-shirt bevat een grappige woordspeling. Zo staat er groot ‘HIKE’ op het t-shirt, wat natuurlijk erg lijkt op ‘NIKE’. Deze tee is perfect om aan te trekken voor een lekkere wandeling door de natuur.

ACG Lowcate ‘Light Iron Ore’

ACG Lowcate 'Light Iron Ore'
ACG Lowcate 'Light Iron Ore'

De ACG Lowcate ‘Light Iron Ore‘ is een van de sneakers uit de nieuwe zomercollectie. Dit paartje is een hiking schoen die ontworpen is om lange afstanden af te leggen op de trails. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van materialen, waardoor het stevig en ventilerend is. De rubberen zool biedt extra grip op glad terrein.

Nike ACG Longsleeve

longsleeve
longsleeve

Deze zware Nike ACG Longsleeve is gemaakt van een zachte mix aan 100% gerecyclede materialen en bevat vocht afvoerende technologie waardoor je droog en comfortabel blijft. De linkermouw bevat verschillende graphics van bloemen. Op de rechtermouw staat ‘All Conditions Gear’ geprint.

Nike ACG Trail Shorts

acg short
acg short

We sluiten dit lijstje af met de Nike ACG Trail Shorts. Deze felle shorts zijn ideaal voor de zomer. Het is gemaakt van een elastisch en stevig waterafstotend materiaal. De riem en gesp zorgen ervoor dat de maat van de broek makkelijk aanpasbaar is.

Dit zijn een aantal van onze favoriete items uit de Nike ACG zomer 2022 collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.