Skip to content
Newsfeed

De nieuwe PUMA x LIBERTY LONDON collectie

3 mei 2023 16:40
De nieuwe PUMA x LIBERTY LONDON collectie

PUMA heeft opnieuw de handen ineengeslagen met het traditionele warenhuis LIBERTY voor een gezamenlijke collectie. We vertellen je hier in detail hoe de nieuwe collectie eruit ziet en wat deze samenwerking zo uniek maakt.

Wie is LIBERTY?

First things first: LIBERTY is een Londens warenhuis dat met zijn doordachte, stijlvolle collecties al meer dan 100 jaar een van de grootste iconen in de Britse levensstijl is geworden. Met inspirerende ontwerpen, vele samenwerkingen en bijzondere prints bouwt het merk aan zijn DNA. Een van de sterkste partners van LIBERTY is PUMA. De twee namen werken nu voor de vierde keer samen.

De laatste collectie combineert het DNA van beide merken. De sportieve designs van PUMA hebben een chique uitstraling gekregen. LIBERTY straalt high-fashion en kunst uit en brengt dit naar de traditionele voetbal shirts van PUMA.

PUMA x LIBERTY 2023

PUMA x LIBERTY hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor een moderne collectie met een bloemenprint. Het bijzondere aan de collecties met LIBERTY, is dat ze altijd met felle kleuren, geborduurde versieringen en bloemrijke prints komen. Ook dit keer combineert het duo de bekende prints met PUMA-klassiekers.

De collectie omvat verschillende items, waaronder T-shirts, hoodies en meer. Ook komt de collectie met twee nieuwe sneaker modellen; de Liberty London x PUMA Slipstream ‘Vine’ en de Liberty London x PUMA Teveris Nitro ‘Regal Red’.

Je de nieuwe PUMA X LIBERTY collectie vanaf 5 mei 2023 bij PUMA en andere retailers kopen. Hieronder laten we je nog een paar inzichten zien in het werk van de collab. Download snel de Sneakerjagers App en krijg een release reminder wanneer de collectie dropt.