Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 React is nu verkrijgbaar in een nieuwe colorway voor dames

28 oktober 2019 15:30
De Nike Air Max 270 React is nu verkrijgbaar in een nieuwe colorway voor dames

De Nike Air Max 270 React zien we de laatste tijd steeds vaker in allerlei colorways voorbij komen. Er zijn al veel colorways voor de mannen, maar nu is er eindelijk ook weer eentje voor de dames uitgekomen! De Nike Air Max 270 React ‘Pure Platinum’.

De sneaker is één van de laatst uitgebrachte modellen van Nike en is sinds die uitgekomen erg populair. We hebben al velen varianten voorbij zien komen nu, maar voor de vrouwen waren er nog niet echt veel verschenen. Maar Nike maakt dat meer dan goed met hun nieuwe colorway genaamd ‘Pure Platinum’. De sneaker heeft een simpele basis, maar door de bronze, fel oranje en lichtblauwe accenten krijgt de sneaker een toffe look. Dit is een unieke colorway en dus een echte must have voor de dames onder ons!

Nike Air Max 270 React ‘Pure Platinum’ | CT3428-100

De synthetische basis van de sneaker is vervangen door wit mesh. De sneaker heeft bronzen en zwarte lagen en een opvallende fel oranje Swoosh met een zwarte omlijning op de zijkanten. Dit felle oranje vinden we ook weer terug op de tong van de sneaker en op de Swoosh op de hiel. De veters zijn lichtblauw net zoals de heeltab. De Air-Sole unit is doorzichtig, de midsole is wit en de outsole is ook doorzichtig wit.

De Nike Air Max 270 React ‘Pure Platinum’ zijn al te koop bij geselecteerde retailers voor een prijs van €170,-. Bekijk onze Releasekalender voor een volledig overzicht waar deze sneaker verkrijgbaar is en scroll naar beneden voor foto’s!


Nike Wmns Air Max 270 React 'Metallic Red Bronze'

CT3428-100 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React Pure Platinum
Images by 43Einhalb

Nike Air Max 270 React Pure Platinum
Nike Air Max 270 React Pure Platinum
Images by Nike