Skip to content
Newsfeed

De nieuwe colorway van de Nike Dunk Low ‘Barbershop’

17 december 2021 12:30
De nieuwe colorway van de Nike Dunk Low ‘Barbershop’

Na het onthullen van de Nike Dunk Low ‘Barbershop’ in een zwarte colorway, voegt het Swoosh merk nu ook een ‘Cool Grey’ variant aan het pack toe. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de ‘barber culture’ en komt, samen met het zwarte variant, in 2022 uit.

In tegenstelling tot zijn voorganger, heeft dit paartje een ‘Cool Grey’ upper gemaakt van suède. De overlay bij de kraag en hiel heeft een gouden krul patroon gekregen en verwijst naar haren uit de barbershop. De randen van de overlay zijn verwerkt met een gestreept motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dit verwijst naar de kapperspalen die vroeger vaak door kapsalons werden gebruikt als uithangborden.

Aan de veters hangt een gouden lacelock in de vorm van een scheermes. Het Nike logo is op de tong gedrukt en ook het uiteinde van de veters komen in de kleuren rood en blauw. Ten slotte draagt de sneaker witte middenzolen en worden ondersteund door blauwe buitenzolen.

Helaas is het nog niet bekend wanneer het Nike Dunk Low ‘Barbershop’ pack uitkomt. Wel worden de sneakers in 2022 verwacht.

Nike Dunk Low Barbershop
Nike Dunk Low Barbershop
Nike Dunk Low Barbershop