Skip to content
Brand

De nieuwe collectie bij New Balance

18 november 2023 16:41
De nieuwe collectie bij New Balance

Maak je klaar voor het winterseizoen met de nieuwe collectie van New Balance. In de collectie vind je sneakers, kledingstukken, accessoires en jassen voor zowel de dames als heren. Bekijk hier een aantal picks uit de collectie en start shoppen!

MADE in USA Core Hoodie

New Balance MADE in USA Core Hoodie
MADE in USA Core Hoodie

De MADE in USA Core Hoodie is onderdeel van de welbekende New Balance Made in USA collectie. Deze collectie komt met items die, je raadt het al, gefabriceerd zijn in de Verenigde Staten. De tijdloze designs gaan goed bij elke outfit. De hoodie is gemaakt van dik, zacht materiaal.

New Balance 550 ‘White’

New Balance 550
New Balance 550

De New Balance 550 is een razend populair model deze dagen. De sneaker heeft een strak design. Het bovenwerk is van stevig leer. Over het model zijn grijze overlays geplaatst. De asymmetrische neus geeft de sneaker een unieke touch. De ingetogen colorway past overal goed bij.

New Balance 2002RD ‘Dark Moss’

New Balance 2002RD
New Balance 2002RD

De New Balance 2002RD ‘Dark Moss’ heeft een stoere uitstraling. De sneaker lijkt zijn inspiratie te halen uit het welbekende ‘Protection’ pack dat gekenmerkt wordt door de overlays met een gescheurde look. Zwarte details contrasteren mooi met het groene bovenwerk.

Athletics Polar Fleece Full Zip

Athletics Polar Fleece Full Zip
Athletics Polar Fleece Full Zip

De Athletics Polar Fleece Full Zip is met zijn groene colorway goed te combineren met de New Balance 2002RD ‘Dark Moss’. Het jack is van zacht materiaal en is ideaal voor het winterseizoen. De witte stitching contrasteert mooi met de groene colorway van de fleece. Op de heupen zijn zakken geplaatst.

Linear Heritage Brushed Back Fleece Sweatpant

Linear Heritage Brushed Back Fleece Sweatpant
Linear Heritage Brushed Back Fleece Sweatpant

Speciaal voor de dames is er deze joggingbroek. Het item heeft een roestbruine kleur, wat goed past bij de herfstkleuren van dit moment. De elastische banden bij de heupen en enkels houden de broek goed op zijn plaats. Ideaal om aan te trekken naar de sportschool of om te stylen in een casual outfit.

New Balance 610v1 ‘Covert Green’

New Balance 610v1
New Balance 610v1

De New Balance 610v1 ‘Covert Green’ heeft een outdoor look. De sneaker combineert de materialen leer en mesh. De CC-CAP-technologie in de zool zorgt voor demping en comfort. Het model haalt zijn inspiratie uit de klassieke hardloopschoenen uit de vroege 21e eeuw. Kortom; een comfortabele sneaker met een vintage touch.

New Balance WRPD RUNNER ‘Green’

New Balance WRPD RUNNER
New Balance WRPD RUNNER

De WRPD RUNNER is het nieuwste model van New Balance. Het silhouet heeft een opvallend design en komt met een vergrote, golvende FuelCell-zool. Het bovenwerk combineert de materialen mesh en suède. De sneaker is geïnspireerd op de hardloopschoenen uit de archieven van New Balance.

Athletics Linear Jacket

New Balance Athletics Linear Jacket
New Balance Athletics Linear Jacket

Het New Balance Athletics Linear jack heeft een tijdloos design. Het jack komt in een donkergrijze colorway en is gemaakt van katoen. De jas heeft een relaxte pasvorm en heeft een ritssluiting op de voorzijde. Combineer het jack in een indoor of outdoor outfit.

Made in USA 998 ‘Olive’

Made in USA 998
Made in USA 998

De New Balance Made in USA 998 in de colorway ‘Olive’ heeft een tijdloze uitstraling. De sneaker combineert een zacht groene kleur met bruine overlays. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst. Op de tong is het New Balance Made in USA logo geplaatst, evenals op de binnnenzool.

Flat Tote Backpack

Flat Tote Backpack
Flat Tote Backpack

Tot slot zien we de Flat Tote rugtas in de nieuwe collectie. De tas heeft een ruim opbergvak waar je gemakkelijk je laptop, accessoires of sportkleding in op kunt bergen. Naast de rode colorway is de tas ook in het blauw te verkrijgen.

Dit waren slechts een aantal items uit de nieuwe collectie bij New Balance. Mocht je liever de gehele collectie willen bekijken, klik dan op de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.