Skip to content
Newsfeed

De New Balance End of Season sale komt met hoge kortingen

9 juli 2023 09:22
De New Balance End of Season sale komt met hoge kortingen

De New Balance End of Season Sale biedt je een heleboel afgeprijsde top sneakers, sportkleding en apparel! Sommige producten die al in de sale waren, zijn nu nog verder afgeprijsd en er zijn veel nieuwe stijlen toegevoegd. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment.

We hebben een paar van de populaire deals voor je uitgezocht, zodat je meteen kunt beginnen met besparen.

574

Een klassieker! De New Balance 574, hier in de kleuren ‘Slate grey with dawn glow and sage leaf’ is de perfecte metgezel voor elke dag. Met zijn eenvoudige grijze kleur past de sneaker overal bij en geven de lichtgroene details het paar een frisse twist. De ENCAP middenzool demping is ook nog eens super comfortabel.

new Balance grau
new balance grau grün

CT302

Dit tennisschoen design brengt de ideale mix van prestatie-eigenschappen en eenvoudige, ontspannen elegantie, waardoor hij geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als actieve activiteiten. Het strakke en tijdloze ontwerp kan gemakkelijk gecombineerd worden in verschillende outfits. Rode en blauwe details geven de sneaker een zomerse twist.

New Balance Sneaker weiß
New Balance Plateau

Fresh Foam X 860v12

Als je nog op zoek bent naar een goede hardloopschoen, mag je deze aanbieding niet missen. De schoen is zo geconstrueerd dat de Fresh Foam tussenzool extra demping biedt, terwijl een middenvoetondersteuning en strategische stiksels op het bovenwerk zorgen voor betrouwbare ondersteuning bij elke kilometer die je aflegt.

Samen met de stijlvolle look heb je een schoen waarmee je er goed uitziet tijdens het hardlopen en die je veilig naar je bestemming brengt.

NB Laufschuh türkies
Laufschuh Damen Sohle

650

De 650 silhouet presenteert New Balance met een high-top tegenhanger van de populaire 550 model. De 650 ziet er nog slanker dankzij de gestikte kraag. Een frisse look voor dagelijks gebruik dat comfort en stijl biedt in een.

Athletics Sports Club French Terry Crewneck

Een chille trui voor elke gelegenheid die gemakkelijk te combineren is. Zo’n absolute allrounder mag in geen enkele garderobe ontbreken.

Dit zijn slechts een paar pieces uit de New Balance End of Season sale. Neem een kijkje in het hele assortiment om je persoonlijke favorieten te ontdekken en een koopje te vinden.

Als je meer sneaker nieuws en informatie over lopende promoties wilt lezen, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina.