Skip to content
Staff Picks

De New Balance 550 is de go-to sneaker voor de zomer

7 mei 2023 09:11
De New Balance 550 is de go-to sneaker voor de zomer

De New Balance 550 zet zijn populariteit voort in de zomer van 2023. Deze klassieke sneaker werd voor het eerst uitgebracht in de jaren ’80. Toen was de sneaker al snel populair vanwege zijn tijdloze ontwerp en uitstekende prestaties op het gebied van sport en fitness. Het model heeft een kenmerkende vintage look met zijn lage profiel, geperforeerde neus en strakke lijnen. Onlangs heeft het silhouet weer een opmars gemaakt en we zien de sneakers ook steeds meer aan de voeten van verschillende celebrities, waaronder Hailey en Justin Bieber, Kendall Jenner, Adele en New Balance-ambassadeur Jack Harlow.

New Balance 550
Hailey Bieber | Foto van Bellocqimages / Bauer Griffin Getty Images

Een van de redenen waarom de New Balance 550 zo populair is, is vanwege zijn veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar een casual sneaker voor dagelijks gebruik of naar een paar schoenen voor een avondje uit, de New Balance 550 past bij elke gelegenheid.

New Balance 550 colorways voor de zomer

De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en materialen, waardoor je kunt kiezen uit een scala aan opties om je persoonlijke stijl te matchen. De zomer is het perfecte seizoen om te experimenteren met kleurrijke en opvallende sneakers. Bekijk hier een aantal colorways voor de zomer!

New Balance WMNS ‘UNC’

Allereerst hebben we de New Balance WMNS ‘UNC’, dit prachtige ontwerp is gemaakt van synthetisch leer en heeft subtiele, zachte babyblauwe accenten die een perfecte match vormen met lichte baggy jeans. De combinatie van de zachte kleuren met het strakke silhouet van de schoen zorgt voor een verfijnde, moderne uitstraling die moeiteloos past bij verschillende outfits en stijlen.

New Balance WMNS 'UNC'

New Balance ‘White/True Red/Atlantic Blue’

Als tweede hebben we de New Balance ‘White/True Red/Atlantic Blue’, dit ontwerp heeft iets meer opvallende kleuren dan de voorgaande WMNS ‘UNC’ en past daarmee perfect bij de zomer. De combinatie van het witte leer met de felle rode en blauwe accenten geeft deze sneaker een verfrissende en opvallende uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

New Balance 'White/True Red/Atlantic Blue'

New Balance WMNS ‘Sea Salt/Marine Blue/Maize’

De New Balance WMNS ‘Sea Salt/Marine Blue/Maize’ is voorzien van een mooie mix van zachte, neutrale kleuren zoals zandkleurig ‘Sea Salt’ en helder ‘Maize’ geel, gecombineerd met een vleugje levendig ‘Marine Blue’, wat deze sneaker een frisse en stijlvolle uitstraling geeft. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig suède en mesh materiaal, een goede combinatie tussen materialen.

New Balance WMNS 'Sea Salt/Marine Blue/Maize'

New Balance ‘White/Team Blue’

Het bovenwerk van de New Balance ‘White/Team Blue’ is gemaakt van premium leer. Daarnaast heeft de sneaker een frisse, witte kleur met subtiele blauwe accenten. Het Team Blue kleurenschema loopt door de gehele sneaker, van de buitenzool tot aan het merklogo.

New Balance 'White/Team Blue'
New Balance 'White/Team Blue'

New Balance WMNS ‘White/Pink Sand/Sail’

De New Balance WMNS ‘White/Pink Sand/Sail’ is een stijlvolle en vrouwelijke sneaker die perfect past bij de zomermaanden. De kleurstelling van de sneaker is zacht en elegant, met wit als basiskleur en roze accenten die zorgen voor een mooie contrast. De subtiele ‘Sail’ kleur aan de zool voegt nog meer diepte toe aan het ontwerp.

New Balance WMNS 'White/Pink Sand/Sail'

New Balance Suede Pack ‘Team Red’

Als laatste hebben we de New Balance Suede Pack ‘Team Red’, dit paartje is gemaakt van hoogwaardig suède. Het ontwerp van de schoen is geïnspireerd op de jaren ’70 stijl en heeft een vintage uitstraling. De Team Red kleur geeft de sneaker een stoere en opvallende look die perfect past bij verschillende outfits.

New Balance Suede Pack 'Team Red'

Al met al is de New Balance 550 een klassieke sneaker die zijn populariteit blijft behouden, zelfs in de zomer. Met zijn tijdloze ontwerp, uitstekende prestaties en de verschillende colorways die passen bij de zomertrends, is het geen wonder dat we deze sneakers aan de voeten van verschillende celebrities zien. Of je nu gaat voor een opvallende rode variant of een subtiele wit-roze kleurstelling, de keuze is aan jou. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleurstelling, bekijk deze via de button hieronder!