Skip to content
Newsfeed

De Mizuno Wave Rider Beta keert terug in drie colorways

17 maart 2024 06:41
De Mizuno Wave Rider Beta keert terug in drie colorways

Mizuno’s meest iconische silhouet, de Wave Rider Beta, keert terug voor de zomer. Het model verschijnt in drie pastelachtige colorways; ‘White Sand’, ‘Peach Bloom’ en ‘Sterling Blue’. Alle drie de sneakers zijn al te verkrijgen bij diverse retailers. Lees hier meer over het pack.

Mizuno

Mizuno is al ruim een eeuw een relevant sneakermerk. Opgericht door de broers Rihachi en Rizo, Mizuno was het product van een gedeelde liefde voor de westerse sportcultuur in hartje Osaka. Sporten als atletiek, tennis, golf en voetbal werden steeds populairder en Mizuno speelde in op de vraag naar goede sportschoenen.

Sinds de oprichting focust Mizuno zich op prestatiegerichte technologie. Ook is duurzaamheid een van de kernwaarden van het merk, iets wat zich vertaalt in de productie van de sneakers. In de afgelopen decennia heeft Mizuno diverse modellen ontworpen en samengewerkt met namen als Patta en het Rijksmuseum.

Wave Rider Beta

De Wave Rider Beta is de opvolger van de Wave Rider en voegt de zool van de Wave Rider 27 toe aan het iconische silhouet. De sneaker brengt ode aan de eerste Wave Rider die in 1997 werd geïntroduceerd en combineert dit met merk’s nieuwste hardlooptechnologie. Het model heeft een ietwat spitse neus, iets wat kenmerkend is voor de sneakers van Mizuno.

Mizuno Wave Rider Beta
Beeld Mizuno

Speciaal voor de zomer van 2024 verschijnt de sneaker in drie pastelachtige colorways. De ‘White Sand’, ‘Peach Bloom’ en ‘Sterling Blue’ hebben een chique uitstraling. De sneakers combineren de materialen mesh, leer en suède. Op het middenpaneel is het welbekende Mizuno logo geplaatst.

Mizuno Wave Rider Beta

De golvende middenzool geeft de sneaker een dynamische uitstraling. Alle drie de colorways komen met een ietwat vergeelde zool, wat de Wave Rider een vintage touch geeft. Op de hiel is het Wave Rider Beta embleem geplaatst. Het chunky silhouet in combinatie met de zachte pasteltinten maakt elke sneaker uit het pack ideaal voor de komende zomermaanden.

Mizuno Wave Rider Beta

De Mizuno Wave Rider Beta ‘White Sand’, ‘Peach Bloom’ en ‘Sterling Blue’ zijn nu te verkrijgen bij diverse retailers. Bekijk de volledige lijst met shops hiernaast. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer releases als deze.