Skip to content
Staff Picks

De Mid-season sale bij Converse is van start gegaan

5 april 2022 14:00
De Mid-season sale bij Converse is van start gegaan

Converse komt met een Mid-season sale, je krijgt nu tot wel 50% korting op geselecteerde items. De sale loopt van dinsdag 5 april 2022 tot en met zondag 24 april 2022. Genoeg tijd dus om nieuwe items te scoren! Als je de populairste items wilt aanschaffen moet je er wel snel bij zijn, want deze zullen hard gaan.

Converse Mid-season sale

De Mid-season sale bij Converse is weer van start gegaan, dit betekent shoppen voor een lage prijs! Converse maakt al meer dan honderd jaar de klassieke sneakers als Chuck Taylor All Star en One Star. Daar komen steeds meer nieuwe modellen bij en daarnaast leggen ze ook steeds meer de focus op een gehele outfit. Van sneakers tot aan kleding, bij Converse kun je het scoren.

Zo ook in de Mid-season sale, verschillende items worden aangeboden en het aanbod is vrij groot. Daarom hebben wij voor jullie een overzicht gemaakt van onze favorieten in de sale. Hopelijk kunnen jullie op deze manier wat inspiratie op doen. Mocht er toch niets voor je tussen zitten, neem dan vooral zelf een kijkje op de website van Converse via de button hieronder.

Chuck 70 Embroidered Lips

Met deze Chuck 70 draag je de liefde uit, zo lopen er zoenen rondom de schoen en staan er ‘love me’-borduursels op het bovenwerk. Daarnaast zijn de klassieke kenmerken zoals het Converse logo op de sneaker te zien.

Chuck 70 Embroidered Lips
Chuck 70 Embroidered Lips


Oversized Button Down Shirt met kleurblokken

Dit shirt heeft een kleurblok patroon, deze komen in twee kleuren namelijk roze en wit. Wijde mouwen en een ruime pasvorm zorgen voor een oversized look. Het shirt past perfect bij de Chuck 70 van hierboven.

Oversized Button Down Shirt
Oversized Button Down Shirt


Run Star Hike Suède

De grote, gekartelde plateauzool van rubber geeft een twist aan de gewone Chucks. Met deze sneaker weet je zeker dat je opvalt. Het model is gemaakt van suède, wat een premium look geeft aan de schoen.

Run Star Hike
Run Star Hike Mid Season Sale Converse

Icon Signature T-shirt met Lange Mouwen

Een leuk detail op dit T-shirt is de bekende Chuck Taylor All Star High, die op de borst staat. Door de zwarte kleur, kun je dit shirt met alles combineren.

Icon Signature T-shirt met Lange Mouwen
Icon Signature T-shirt met Lange Mouwen Mid Season Sale Converse

Chuck Taylor All Star Lift Platform Ombre

Deze Chuck Taylor All Star heeft een platformzool wat een chique look geeft. De veters met kleurverloop maken dit ontwerp helemaal af. Daarnaast zijn de kleuren perfect voor de lente!

Lift Platform Ombre
Lift Platform Ombre Mid Season Sale Converse

Valentine’s Day T-shirt

Met dit shirt straal je de liefde uit, dit komt door de hartvormige geborduurde Chuck Taylor All Star patch op de borst en de hartjes op de mouw.

Valentine's Day T-shirt
Valentine's Day T-shirt Mid Season Sale Converse

De geborduurde Converse belettering in 3D valt gelijk op, een mooi detail die aan de klassieke Chuck 70 is toegevoegd. Daarnaast heeft deze sneaker demping die zorgt voor optimaal comfort.

Chuck 70 Embroidered Logo
Chuck 70 Embroidered Logo Mid Season Sale Converse

Arcade Retro T-shirt met graphic en ronde hals

Dit is een vintage T-shirt door de graphic dat is geïnspireerd op oldskool gaming. Met het kleurrijke Converse logo kun je altijd in stijl de deur uit.

Arcade Retro T-shirt
Arcade Retro T-shirt Mid Season Sale Converse

Dit waren onze favorieten uit de Mid-season sale van Converse. De sale loopt van dinsdag 5 april 2022 tot en met zondag 24 april 2022. Veel plezier met het scoren van je nieuwe outfit!

Voor meer kortingsacties kun je een kijkje nemen op onze nieuwspagina!