Skip to content
Staff Picks

De meest populaire retro runners bij Snipes

13 mei 2023 15:38
De meest populaire retro runners bij Snipes

Running styles en retro runner sneaker zijn momenteel weer helemaal in de mode. Omdat de silhouetten altijd supersnel uitverkocht zijn, hebben we vandaag enkele retro runners voor je uitgezocht die op dit moment nog beschikbaar zijn bij Snipes.

New Balance 2002r

Retro Runner

Laten we beginnen met een van de populairste running styles van 2023: de New Balance 2002r. In 2010 werd de New Balance 2002 uitgebracht en was de voorganger van de 2002R. Ongeveer tien jaar later werd het model aangevuld met een eenvoudige ‘R’: de 2002R was geboren. Traditioneel heeft het silhouet een bovenwerk van mesh en suède.

Nike Air Max 97

Retro Runner

De Nike Air Max 97 voor heren is geïnspireerd op een hogesnelheidstrein en geeft de klassieke hardloopschoen een zachte en tegelijkertijd lichte upgrade. Het gebreide bovenwerk geeft het retro-ontwerp een moderne look.

adidas NMD V3

Retro Runner

Ook de adidas NMD is een populaire retro sneaker. De kick wordt geleverd met een rubberen buitenzool en een bovenwerk van Parley Ocean Plastic. Dit is gerecycled plastic afval dat wordt verzameld op afgelegen eilanden, stranden en kustgebieden om onze oceanen niet te vervuilen. De overige 50% van de garens zijn van gerecycled polyester.”

Nike Air Max 90 Futura

Retro Runner

Deze retrostijl is ook een populaire kick: de Nike Air Max Futura. Het silhouet heeft een synthetisch bovenwerk en overlays van leer. De Futura is speciaal ontworpen voor onze WMNS.

New Balance 530

Retro Runner

De New Balance 530 staat bekend om zijn comfortabele pasvorm, die vooral wordt bereikt door de klassieke ENCAP-tussenzool. De kick kan zowel als hardloop- als lifestyle-sneaker worden gedragen.

Nike Air Max 97

Retro Runner

De Nike Air Max 97 sneaker heeft een tijdloos silhouet en biedt hoog comfort tijdens het hardlopen. Door het Air-Max-element zorgt de kick voor optimale demping bij elke stap.

New Balance 725

Retro Runner

De New Balance 725 heeft een bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal en behoort tot de meest populaire kicks van New Balance. Je kunt de sneaker rechtstreeks bij Snipes bemachtigen.

Air Max VaporMax Plus

Retro Runner

De Air VaporMax Plus is een silhouette die is samengesteld uit de VaporMax-demping en het bovenwerk van de Air Max Plus. De runner is volledig in het zwart gehouden en heeft een futuristische uitstraling.”

ASICS Gel Venture 6

Retro Runner

De ASICS Gel Venture 6 komt met een schokabsorberende Gel-demping en een OrthoLite-zool voor extra comfort. Je kunt deze kick zelfs krijgen voor minder dan 100€!

adidas Response CL

Retro Runner

We sluiten onze lijst van de meest populaire retro runners bij Snipes af met deze adidas Response CL. De sneaker is op dit moment erg populair bij adidas en is een echte retro runner.

Welke retro runner vond je het leukst? Welke kick heb je al in je sneakercollectie? Laat het ons weten op Sneakerjagers Instagram! Voor outfit-inspiratie rondom de kicks, moet je zeker @outfitsbysneakerjagers checken!