Skip to content
Upcoming

De meest populaire 2002r colorways bij New Balance

26 maart 2023 08:43
De meest populaire 2002r colorways bij New Balance

De New Balance 2002r is een van de populairste modellen van 2023. Het silhouet werd voor het eerst uitgebracht in 2010 als luxe hardloopschoen. In 2020 kreeg de sneaker een verbeterd silhouet, waardoor de zool functioneler werd en het ontwerp een slankere vorm kreeg. Hierdoor werd de New Balance 2002R een van de populairste street style modellen. In dit artikel hebben we een aantal van de populairste 2002R van New Balance voor je geselecteerd.

New Balance 2002R J. Crew Incense – M2002RWA

Laten we beginnen met een kleurrijk model: De New Balance 2002R J. Crew Incense komt met een bovenwerk in de kleuren beige, paars, blauw en grijs. De upper van deze sneaker is gemaakt uit een mix van suède en mesh. Het kleurenpalet en de materialen zorgen voor een spannende look op het silhouet.

New Balance

New Balance 2002R ‘Angora’ – M2002RSA

Dit silhouet tilt je alledaagse look naar een nieuw niveau. Deze retro kick is gemaakt van premium suède, nubuck en mesh materialen voor een premium look. Technologieën als ABZORB, N-ergy en Stability Web bieden je ondersteuning en comfort.

Deze clean colorway is bijzonder populair op dit moment. Gebruik gewoon de knop om te zien of jouw maat nog beschikbaar is.

New Balance 2002r – M2002RLB

Het bovenwerk van deze herensneaker is gemaakt van stevig, duurzaam leer. De schokabsorberende tussenzool en ondersteuning van de voetboog via Stability Web-technologie houden je voeten de hele dag comfortabel. De mix van zilveren en rode details op de upper zorgt hier voor retro vibes.

New Balance 2002R Lunar New Year ‘Grey’ – M2002RLN

De 2023 Lunar New Year Collection is geïnspireerd op het Jaar van het Konijn. Dit design komt in neutrale grijze tinten en combineert mesh en leer op het bovenwerk.

New Balance 2002 – M2002RECW

Het synthetische bovenwerk van dit silhouet is voorzien van strakke overlays. De heldere kleurstelling past goed bij het komende lente. Reflecterende elementen op het bovenwerk en een beige label op de hiel maken de look compleet.

New Balance 2002RX ‘Castlerock Natural Indigo’ – M2002RXC

De 2002RX is een sneaker voor mannen en brengt de jaren ’00 weer helemaal terug. Gemaakt van eersteklas suède en mesh, heeft dit model een opvallende look. De GoreTex-technologie zorgt voor extra bescherming tegen alle elementen. Het materiaal is namelijk waterdicht en robuust, maar ondanks dat nog toch ademend.

New Balance 2002R ‘Grey’ – M2002RVC

Dit silhouet wordt geleverd met een heel bijzonder kenmerk: een klein zakje op de veters. Het stijlvolle, robuuste leren bovenwerk geeft een futuristische interpretatie van de klassieke look met zijn elegante lijnen en uitgesneden elementen. De schokabsorberende N-ergy buitenzool met Stability Web zorgt voor extra ondersteuning bij elke stap.

New Balance M2002 RCA – M2002RCA

Ook deze 2002r brengt je stijl naar een hoger niveau. Dit ontwerp komt met suède, nubuck en mesh materiaal. Het donkerblauw laat zich goed combineren met verschillende outfits en is ook in het voorjaar nog een eye-catcher!

New Balance 2002R – M2002RHP

Deze NB sneaker maakt gebruik van verschillende grijstinten. Suède, nubuck en mesh materialen zijn ook hier gecombineerd. Functies als ABZORB, N-ergy en Stability Web geven je de ondersteuning en het comfort dat je nodig hebt.

New Balance 2002R Sneaker – M2002RWMD

We sluiten onze lijst af met deze 2002r in het bruin. Dit onderwerp heeft een outdoor vibe en het bovenwerk is gemaakt van stevig leer gemaakt uit duurzame materialen. De schokabsorberende tussenzool en ondersteuning van de voetboog via Stability Web-technologie houden je voeten de hele dag comfortabel.

Als je meer inspiratie nodig hebt voor sneaker trends of als je nieuwe streetwear collecties wilt ontdekken voor de lente, kun je alle info vinden op onze nieuws pagina: