Skip to content
Newsfeed

Out now: Jordan 1 Low KO ‘Shadow’ en ‘Kentucky’

1 mei 2023 14:40
Out now: Jordan 1 Low KO ‘Shadow’ en ‘Kentucky’

Met dit nieuws zullen sommige harten sneller gaan kloppen. De geschiedenis van de Air Jordan 1 begon 38 jaar geleden en heeft sindsdien op ontzettend veel mensen indruk gemaakt. In 2023 zullen de nieuwe silhouetten de bekende kleurencombinaties ‘Shadow’ en ‘Kentucky’ krijgen:

De twee ‘Shadow’ en ‘Kentucky’ colorways zijn al sinds 1985 bekend in de sneaker community. Het gaat namelijk om OG Colorways van de Air Jordan 1 die sindsdien al in verschillende Jordan-modellen teruggekomen zijn.

Het elegante donkerblauw en de mix van grijs en zwart hebben de afgelopen jaren bij veel sneakerfans voor enthousiasme gezorgd. Nu zullen ze opnieuw geschiedenis schrijven in de Low Top KO-variant. De Jordan KO-variant is een speciale versie van de Jordans, die nu verkrijgbaar zijn in High, Mid en Low. De look staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid. Daarom staat KO ook voor knockout. Bij de nieuwe Jordan 1 Low KO ‘Shadow’ en ‘Kentucky’ zien we een bovenwerk van robuust canvas in plaats van leer.

Beide colorways zijn vanaf 1 mei 2023 verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor €120.

Via de knop kun je direct zien bij welke winkels je de kicks in jouw maat kunt kopen. Als je ook in de toekomst op de hoogte wilt blijven van alles wat er momenteel in de wereld van sneakers gebeurt, moet je zeker een kijkje nemen op onze nieuwspagina.