Skip to content
Newsfeed

De JJJJound x New Balance 990v3 ‘Olive Black’ heeft een releasedatum

7 mei 2022 10:00
De JJJJound x New Balance 990v3 ‘Olive Black’ heeft een releasedatum

Dat de samenwerkingen tussen JJJJound en New Balance altijd een groot succes zijn, weten we nu wel. De release van de 990v3 met een olijfgroene tint was binnen enkele seconden uitverkocht. Een aantal weken geleden liet het Canadese kledinglabel via Instagram weten dat er een bruine colorway aan zit te komen. De releasedatum van dit nieuwe paar is eindelijk bekend.

De 990v3 ‘Olive Black’ heeft een bovenwerk gemaakt van mesh, leer en suède. Op de toebox en rondom de kraag zien we het mesh in een bruine kleur. Op het mesh zitten zwarte overlays gemaakt van leer. Aan de zijkanten van de schoen en rondom de hiel en de neus zit suède. Dit suède is in dezelfde bruine kleur als het mesh.

De zwarte accenten komen vaker voor op het bovenwerk. Zo is de ‘N’ aan de zijkant gemaakt van rubber in deze kleur en is ook de tong in het zwart samen met de veters. Op de tong staat de branding van New Balance. De branding van JJJJound is terug te vinden op de hiel en de binnenzool. De midden- en buitenzool van dit paartje zijn zwart.

De JJJJound x New Balance 990v3 ‘Olive Black’ komt op donderdag 12 mei uit bij het Canadese label, gevolgd met een grotere release bij New Balance op zaterdag 14 mei. Bekijk de beelden van de schoen hieronder.

JJJJound x New Balance 990v3 'Olive Black'
JJJJound x New Balance 990v3 'Olive Black'
JJJJound x New Balance 990v3 'Olive Black'