Skip to content
Newsfeed

De iconische AM1 OG ‘Royal’ keert terug als Nike Air Max 1 Slide

10 januari 2024 18:44
De iconische AM1 OG ‘Royal’ keert terug als Nike Air Max 1 Slide

Nadat we al eerder de gehypte AM1 ‘BRS Powerwall’ bespraken, staat opnieuw een veelbelovende Air Max 1 release te wachten in 2024. Zo is de OG Royal Big Bubble bevestigd voor zowel de lancering als een golfschoen en als een traditionele sneaker. Daarnaast voegt de Air Max 1 Slide OG ‘Royal’ zich ook toe aan het assortiment om deze klassieke colorway te vieren!

Het kleurenpalet van de Nike Air Max 1 Slide omvat wit, koningsblauw, zwart en neutraal grijs. De schoen kenmerkt zich door een witte mesh band, gecombineerd met een grijze suède overlay en koningsblauwe mudguards die harmoniëren met het kenmerkende sneaker-silhouet.

Daarnaast is het voetbed van de schoen uitgevoerd in koningsblauw en vormt daarmee een contrast met de witte tussenzool. Deze is bovendien voorzien van Air Max hielunits en Air Max tonglabels. De rest van de slipper rust op een rubberen buitenzool. Het ontwerp wordt afgemaakt door het Swoosh symbool dat half is geborduurd aan beide zijden.

Op dit moment is er geen specifieke releasedatum bekend gemaakt voor de Nike Air Max 1 Slide OG ‘Royal’. Wel is de verwachting dat de release in april zou kunnen plaatsvinden, mogelijk zelfs al tijdens Air Max Month in maart.

Houd in ieder geval de releasekalender in de gaten en bekijk alvast de officiële beelden hieronder, terwijl we wachten op meer informatie!

Nike Air Max 1 Slide OG 'Royal'
Nike Air Max 1 Slide OG 'Royal' buitenzool
Nike Air Max 1 Slide OG 'Royal' bovenkant
Nike Air Max 1 Slide OG 'Royal' FJ4007-100
Nike Air Max 1 Slide OG 'Royal' FJ4007-100
Nike Air Max 1 Slide OG 'Royal' tonglabel