Skip to content
Upcoming

De Home Alone x adidas Forum Low dropt 1 december 2021

30 november 2021 20:00
De Home Alone x adidas Forum Low dropt 1 december 2021

Om alvast in de kerstsfeer te komen, brengt adidas de Home Alone x adidas Forum Low uit! Het paar wordt op 1 december 2021 gedropt en is ideaal voor de feestdagen.

Home Alone

Uiteraard is het geen Kerst zonder de perfecte kerstfilm. Home Alone is een Amerikaanse komedie film uit 1980 en gaat over de familie McCalister. Voor Kerst vertrekt de familie samen met hun oom en tante voor een paar dagen naar Parijs. Nadat de McCalisters zich verslapen hebben, vertrekken zij in alle drukte om op tijd te komen voor hun vlucht.

Onderweg naar Parijs komen zij erachter dat ze Kevin vergeten zijn. Ook Kevin realiseert dat hij alleen thuis is nadat hij diezelfde ochtend wakker wordt in een leeg huis. Uit paniek probeert de familie een vlucht terug naar huis te boeken, maar door de drukte tijdens de Kerstdagen gaat dat niet helemaal zoals gehoopt.

Image by Disney

Nu Kevin helemaal alleen is voor de kerstdagen, heeft hij de tijd van zijn leven. Geen volwassenen betekent namelijk geen regels! Wanneer twee inbrekers erachter komen dat Kevin ‘home alone’ is, proberen zij in het huis te komen. Zo probeert de achtjarige Kevin zijn huis te verdedigen door allemaal boobytraps neer te leggen.

Na het eerste deel volgde er nog een aantal andere delen van de film. De kerstfilm behoort tot één van onze favoriete klassiekers en is elk jaar tijdens Kerst op televisie te zien. Zo werd Home Alone in 2008 zelfs verkozen tot de beste kerstfilm in België.

Home Alone x adidas Forum Low | GZ4378

Home Alone x adidas Forum Low
Images by Sneakerjagers
Home Alone x adidas Forum Low

Nu brengt adidas deze klassieker terug op de Forum Low. Het paartje heeft een crème kleurig upper gekregen met rode accenten. Zo zijn de drie strepen op het middenpaneel en overlay op de toebox in het rood gezet, evenals de buitenzolen en binnenvoering. Daarnaast verwijzen een hoop elementen op de schoen naar de boobytraps die Kevin in de film heeft gebouwd.

Home Alone x adidas Forum Low

De patch op de tong verwijst naar de deurmat van het McCalisters huis. Hierop is ook het huis logo van de film gebrand. Op de hiel is de letter ‘M’ te vinden, dat verwijst naar de familie McCalister. Daarnaast heeft het model ook verschillende binnenzolen gekregen. Hierop zijn de inbrekers Marv en Harry op geprint en zijn hun inbraakplannen met krijt geschreven. Ten slotte wordt de schoen afgeleverd met verschillende pins, stickers en een sleutelhanger.

Home Alone x adidas Forum Low
Images by Sneakerjagers
Home Alone x adidas Forum Low

Gelukkig hoeven wij niet lang op het paartje te wachten. De Home Alone x adidas Forum Low is vanaf morgen 1 december 2021 verkrijgbaar via de adidas Confirmed app.