Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: FENTY x PUMA Creeper Phatty ‘Green Fog’ & ‘Warm White’

24 april 2024 12:20
Where To Cop: FENTY x PUMA Creeper Phatty ‘Green Fog’ & ‘Warm White’

De FENTY x PUMA Creeper Phatty die eind 2023 gereleased werd krijgt er drie nieuwe colorways bij. Het chunky silhouet verscheen eerder in opvallende colorways, waaronder de ‘Lavender Alert’ en ‘Speed Blue’. Nu arriveert de Creeper Phatty in aardetinten. De ‘Totally Taupe’ werd al op 18 april 2024 uitgebracht en de andere twee colorways de ‘Warm White’ en ‘Green Fog’ droppen op 25 april 2024.

FENTY x PUMA

Sinds de comeback van Rihanna bij PUMA in 2023 heeft de collab, die bij de naam FENTY x PUMA gaat, al diverse sneakers gereleased. De PUMA Avanti verscheen in diverse colorways en de Creeper Phatty werd geïntroduceerd. Het Creeper Phatty silhouet haalt inspiratie uit het voorgaande FENTY Creeper model, maar geeft deze sneaker een chunky look.

Na het succes van de voorgaande colorways voegt PUMA nu een aantal aardetinten aan de lijn toe. De Creeper Phatty dropt in de colorways ‘Warm White’, ‘Totally Taupe’ en ‘Green Fog’. Alle drie de colorways hebben een grove, bruine gumzool gekregen die de sneakers een stoere uitstraling geven.

Daarnaast gebruiken de sneakers nubuckleer. Het verdikte bovenwerk zorgt voor extra comfort. Op de tong en op het middenpaneel is het PUMA logo geplaatst. Het FENTY logo is op de tong in het leer gedrukt. Het Creeper Phatty model dropt in unisex, kids en TD-maten.

Fenty x Puma Creeper Phatty Earth ‘Totally Taupe’ | 396813-01

De Creeper Phatty Earth ‘Totally Taupe’ heeft een volledig bruine kleur, met een vleugje goud langs de zijkanten van de voet en de hiel.

Fenty x Puma Creeper Phatty Earth 'Totally Taupe' | 396813-01
Fenty x Puma Creeper Phatty Earth 'Totally Taupe' | 396813-01

Fenty x Puma Creeper Phatty Earth ‘Green Fog’ | 396813-02

De Creeper Phatty Earth ‘Green Fog’ komt in een meer natuurlijke kleur: groen en goud. Het lichtgroene design wordt verfraaid met gouden accenten op dezelfde plekken langs de middenvoet en de hiel.

Fenty x Puma Creeper Phatty Earth 'Green Fog' | 396813-02
Fenty x Puma Creeper Phatty Earth 'Green Fog' | 396813-02

Fenty x Puma Creeper Phatty Earth ‘Warm White’ | 396813-03

Ook de Creeper Phatty Earth ‘Warm White’ verschijnt in meer natuurlijke kleuren, ditmaal in wit en goud. Daarnaast is deze sneaker ook voorzien van goud accenten op de middenvoet en hiel.

Fenty x Puma Creeper Phatty Earth 'Warm White' | 396813-03
Fenty x Puma Creeper Phatty Earth 'Warm White' | 396813-03

Where To Cop

Zoals eerder vermeld, is de FENTY x PUMA Creeper Phatty ‘Totally Taupe’ al eerder uitgebracht op 18 april 2024. De ‘Warm White’ en ‘Green Fog’ droppen op 25 april 2024.

Je kunt alle sneakers online bij PUMA en geselecteerde retailers verkrijgen. Voor een compleet overzicht van verkooppunten, prijzen en beschikbare maten kun je de Sneakerjagers releasekalender gebruiken!