Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de vijfde samenwerking tussen Joe Freshgoods en New Balance

21 maart 2023 15:22
De eerste beelden van de vijfde samenwerking tussen Joe Freshgoods en New Balance

De Amerikaanse designer Joe Freshgoods is niet vreemd in de sneaker community. Na succesvolle samenwerkingen met Vans, Converse en natuurlijk New Balance heeft hij zeker nu al zijn stempel achter gelaten in de scene. Freshgoods en NB zetten hun samenwerking voort en brengen een collectie uit die bestaat uit twee verschillende 610 modellen en een Rainier Boot. De nieuwe Joe Freshgoods x New Balance samenwerking kunnen we verwachten in april 2023.

Op de Instagram van Joe Freshgoods werd de nieuwe samenwerking voor de eerste keer geshowed. De sneakers hebben een outdoor feel. De basis van de Rainier Boots is bijvoorbeeld bedekt in camouflage print met daaroverheen groene overlays. Om de avontuurlijke bergschoen vibe te benadrukken is op het tonglabel op een grafische manier een berglandschap te zien en in gouden letters New Balance en JFG -2023 te lezen.

Er komen ook twee verschillende uitgaves van de New Balance 610 uit. De een haakt in op de camo print van de Rainier Boots. Als de je upper van deze groene 610 bekijkt zie je dat op de mesh basis een camouflage print te zien is. De andere 610 maakt gebruik van de kleuren licht beige, zwart en oranje. Bekijk hier de Instagram post.

Freshgoods en New Balance hebben meerdere succesvolle samenwerkingen uitgebracht, denk bijvoorbeeld aan hun collabs op het 9060 model en de 993 samenwerking. Wat denk jij? Zal deze outdoor collectie de hype evenaren?

Helaas weten we nog niet precies wanneer we de Joe Freshgoods x New Balance collectie terug kunnen zien, echter laat de Instagram post doorschemeren dat we de sneakers waarschijnlijk kunnen terugzien in april 2023. Blijf op de hoogte op deze release en vele andere met onze sneaker release kalender.

Joe Freshgoods x New balance