Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de Nike Air Max 90 Scrap

26 februari 2022 19:30
De eerste beelden van de Nike Air Max 90 Scrap

Nike zal in 2022 de eerste Air Max 90 Scrap lanceren. In 2021 lanceerde het sportmerk de Scrap lijn en bracht veel unieke Dunk Low’s uit. Nu is het de beurt aan de Air Max 90. Het eerste exemplaar is klaar gestoomd voor de lente.

De nieuwe Air Max heeft fleurige kleuren op het bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen zoals leer en mesh. Het mesh vormt de basis van het bovenwerk. Dit materiaal is te zien in een hele lichtroze kleur. De overlays erboven zijn gemaakt van leer. Deze overlays zien er imperfect uit en je ziet gelijk dat het paar bij de Scrap lijn hoort.

De mudguard en de overlay erboven zijn in het beige. De heeltab heeft een lila kleur gekregen. Op de overlays rondom de veters is een duidelijke roze kleur te zien. Aan de zijkant zit de Swoosh en deze is in een tint donkerder dan het mesh op het bovenwerk.

Ook de tong is gemaakt van mesh, wat voor een uniek uiterlijk zorgt. De voering van het paartje is in het roze. De middenzool is in een lichte crème kleur en de buitenzool is in het bruin.

De releasedatum van de Nike Air Max 90 Scrap is nog niet bekend. Totdat er meer informatie beschikbaar is, kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden hieronder.

Nike Air Max 90 Scrap
Nike Air Max 90 Scrap
Nike Air Max 90 Scrap