Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de J Balvin x Air Jordan 2

20 mei 2022 12:15
De eerste beelden van de J Balvin x Air Jordan 2

De eerste beelden van de Air Jordan 2 in samenwerking met J Balvin zijn verschenen. De artiest heeft vaker met Jordan Brand samengewerkt en bracht in 2020 een Jordan 1 High uit. Dit jaar brengen de twee namen een ander model uit.

De Air Jordan 2 is ondanks zijn eerste release in 1986 niet zo populair geworden in het straatbeeld als de andere Jordan modellen. Eerder in 2021 kwam het silhouet uit in samenwerking met Off-White en dit jaar heeft het model al een samenwerking met UNION LA achter de rug. Nu is het de beurt aan J Balvin om het model een makeover te geven.

Net als de vorige samenwerking zit er op dit paar een hoop speelse graphics en texturen. De neus en de toebox zijn gemaakt van leer in een hele lichtblauwe kleur. Op de rest van het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van een ripstop materiaal. Door dit materiaal verschijnt er een ruitjespatroon op deze elementen. Deze elementen zijn gewatteerd en hebben een andere lichtblauwe tint gekregen.

Blauw komt niet alleen voor op het bovenwerk, maar ook op de hielkap. Deze is helemaal blauw met witte wolken. Op de hiel staat een smiley met bliksemschicht-ogen om het paar nog speelser te maken. Op de buitenzool zit dezelfde blauwe kleur als op de hielkap. Echter heeft de zool een bijzonder glow-in-the-dark effect.

Volgens geruchten zal de J Balvin x Air Jordan 2 in oktober releasen, maar Nike heeft nog niets officieel bekendgemaakt. Bekijk de eerste beelden van deze sneaker hieronder.

J Balvin x Air Jordan 2
J Balvin x Air Jordan 2
J Balvin x Air Jordan 2
J Balvin x Air Jordan 2
J Balvin x Air Jordan 2
J Balvin x Air Jordan 2